Jeg vil virkelig væk. Nu.

forumspørgsmål

Jeg vil virkelig væk. Nu.

forumspørgsmål af
Eco"
14 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Hvorfor skal det være sådan. Hvorfor skal jeg behandles værre end et dyr af min klasse. Hader i mig? Sig det til mig. Vær ærlig. Jeg kan ikke tåle det, men sigt det. Hader i mig? 

Nej lad vær, jeg bryder sammen. Jeg græder, jeg falder, jeg skriger uden lyd. Det er mørkt tomt og jeg falder. Jeg prøver virkelig at lade vær med at græde. I skælder mig jo bare ud. 

I tror jeg har det fint. I tror jeg smiler oprigtigt. I tror ikke jeg behøver hjælp. I tror jeg kan tåle at blive kaldt navne hele tiden. Vent til den dag jeg tager livet af mig selv. "Du har ikke levet endnu." Siger de. "Du er kun et barn, du har langt igen!"

Nej.

Jeg har en plan. Rebbet, skoven, alt er perfekt. Jeg smiler og lyver. Fortæller jer om pigen der har det svært. Vare i vidste det var mig.

Nu er det forsent. Tak hvis du prøvede. Stort tak hvis du var der. Tusind tak hvis du hjalp. Hvis du hjalp, var du noget specielt, så tak, til den ene person der bare hjalp lidt. Men hun hjalp vist kun fordi hun selv havde det svært. Men tak alligevel.

Jeg elsker jer. Jer der prøvede. Men det er forsent. Tiden er gået, min historie er skrevet, og den skal slutte her om lidt. H is ikke det bliver i nat, bliver det snart.

Alle historier skal ende. Og nu ender min. Jeg smiler, jeg græder. Livet var forfærdeligt. Men nu er det slut. Mmm, det er slut.

Undskyld.

Kommentarer

Skriv til cyberhus hus så hurtigt som muligt, for du skal have hjælp. De bedste hilsner Sofie. 

56

Du vil have at noget bliver anderledes nu. Du får intet ud af at dø. Du er der ikke til at opleve freden. Alt er bare væk. 
Gør noget for at få hjælp i stedet. Livslinien er åben lige nu. Har selv været helt dernede og har aldrig fortrudt at jeg stadig er her. Men fik hjælp og mit liv er som jeg aldrig troede det kunne blive. Nok ikke perfekt men det er der jo ikke nogen der har. 

65

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program