Jeg skal skifte religion fra kristendom til jødedommen

forumspørgsmål

Jeg skal skifte religion fra kristendom til jødedommen

forumspørgsmål af
Mikkel
14 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Mit spørgsmål er om nogle har skiftet religion på et tidspunkt. Hvis i har hvordan har det været at skifte religion og har det ændret jer som person. Jeg skal selv skifte fra kristendom til jødedommen og er begyndt at tænke meget over det. 

Kommentarer

Jeg synes ikke selv jeg gider sætte label på, hvad jeg tror på, så min umiddelbare tanke er at - det kræver vel ikke så meget? Men omvendt dyrker jeg ikke nogen egentlig religion bortset fra min egen 'version' af buddhisme/spiritualitet vil jeg tro man kunne kalde det. 

Står stadig til at være Kristen og betaler skat til folkekirken. Det er i min verden et godt fællesskab for mange mennesker og en fast del af Danmarks tradition. Synger da også gerne en samle i kirken en sjælden gang imellem. Tror ikke på biblen er meget andet end en god historie, som skal opvarte befolkningen til at opføre sig ordentligt - men derfor er det da hyggeligt at synge.

Men hvis ønsker at ændre religion helt officielt, så vil jeg umiddelbart tro det sker via kirkekontoret. Skatteyderen går så vidt jeg ved ikke kun til den protestantiske kirke - men hvad ved jeg...

Håber du kunne bruge mit svar til noget, selv om jeg ikke rigtigt svarer særligt godt på dit spørgsmål... :-) 

.

64

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program