Jeg Dør Lige Så Stille Indeni.

forumspørgsmål

Jeg Dør Lige Så Stille Indeni.

forumspørgsmål af
Sisse i;
Oprettet 13 år 4 måneder siden

 Jeg Overvejer At Snart Flygte Eller Dræbe Mig i:

Alt er Galt!.

Jeg er 13 nu. men da jeg var 6 år gammel fik min far stress og deprision. jeg startede også en skole. hadede mit liv allerede der. min far fik det dårligere og jeg blev mobbet i skolen. jo ældre jeg blev jo værre blev det. mobning blev værre og min far blev mere syg. da jeg var 10 år gammel følte jeg jeg intet havde. jeg begyndte at spille det såkaldte habbo. da jeg var 12 år gammel havde jeg fået en ven på habbo. han havde kræft men betød samtidig alt for mig. han forstod mig inderst inde. 1 måned efter jeg var fyldt 12 var han død. kræften tog ham. Savnet af ham er jeg aldrig kommet mig over. han var som en bror. mobningen i skolen da jeg var 12 havde taget en uventet vending. jeg var blevet bedste veninder med den ene der mobbede mig da jeg var 11. men hun var mere og mere sammen med den anden der mobbede mig. Og det hele gik galt! den ene fortalte en hemmelighed til mig jeg fortalte den anden. hun fortalte det til den første der sagde det til en lære! dt var min fejl men læren var uretfærdig! hun fik mig til at sige alt muligt løgn! jeg kunne intet gøre. jeg overvejede og løbe. men kunne ikke da hun havde låst dørene. jeg har flyttet men skole efter 6. kl. men har stadig sårende. min far har det ikke bedre. han er stadig hjemme. lidt efter sommerferien fortalte han mig han ALDRIG kunne blive rask. jeg græd en hel uge. aldrig mere den far jeg elskede da jeg var 5. lidt før vinteren var jeg alene hjemme med min far og vores nye killing. min far havde det dårligt men han gik på toilettet. ved brusekabinen faldt han om. han slog hovdet ned mod gulvet. jeg fandt ham og gik i chok. jeg skreg af ham og uden at tage pulsen ringede jeg til min mor. jeg græd. jeg sad bare inde i stuen med min kat. min far fik 11 sting i bag hovdet. er aldrig kommet over det chok.

 

Overvejer bare at tage mit eget liv );

Hva Kan Jeg Gøre ));?

Kommentarer

Hej Sisse

Det er nogle rigtig svære tanker og følelser du går rundt med indeni. Både om din far og de ting du har oplevet med ham, din ven du har mistet og om forholdet til dine veninder.

Det er tydeligt at mærke hvor meget det fylder for dig, og at det er rigtig svært for dig. Derfor synes jeg det er rigtig godt at du prøver at sætte ord på dine tanker og skrive her i debatten. Det er en god start. Men jeg synes også du skal snakke med nogle voksne om hvordan du har det, for det er vigtigt at du får noget hjælp til at tackle alt det du synes er svært.

Måske kan det være din mor eller en lærer i skolen, du kunne snakke med. Du kunne også kigge forbi vores chat, og snakke med en voksen rådgiver om hvordan du kan få noget mere hjælp hvis du hellere vil det. Chatten har åbent man-tors kl. 14-19.

Jeg er sikker på at der er en bedre løsning end at flygte eller tage dit eget liv. Du kan få hjælp, og du kan få det bedre...jeg håber du vil give det en chance.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

370

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program