Er der nogen derude, som kan hjælpe?

forumspørgsmål

Er der nogen derude, som kan hjælpe?

forumspørgsmål af
Eha
Oprettet 13 år 2 måneder siden

 Hej folkens

Jeg er en pige på snart 18, der ikke har haft en kæreste endnu. Det har ikke bekymret mig så meget før, men på det sidste, har jeg tænkt meget over, hvor dejligt det ville være at have en jeg stoler på. 

Men jeg møder aldrig rigtig nogle drenge, jeg synes er interessante. De synes i hvert fald ikke jeg er.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal komme i snak med jer, drenge. Så kan I ikke hjælpe? Er der nogle tip?

Ud over at være mig selv, for det er jeg i forvejen :) Jeg er rimeligt glad for, hvordan jeg er som person, og hvordan jeg ser ud. Jeg kunne bare godt tænke mig et menneske, der ville være der for mig, også når jeg ikke synes, jeg ser så godt ud. 

Er der andre, som har på samme måde? Findes der overhovedet noget drenge, som har de tanker?

Er der en chat et sted på nettet, som I har haft gode erfaringer med, når det handler om at møde mennesker?

Jeg håber på at hører fra en eller anden, for er virkeligt i tvivl om, det kan passe at jeg er den eneste i verden, der har det sådan?

Jeg har været i seng med en før. Det var et engangs-knald og jeg var lidt for fuld. Her på det sidste har jeg fået mere og mere lyst til at prøve igen, denne gang bare med en jeg faktisk kan lide. Og så se om der er noget om snakken, om at det er så fantastisk, for det er da i hvert flad ikke mine erfaringer.

Knus fra Eha

Kommentarer

 Hej, jeg er selv lidt i samme problem nogle gange. jeg har været på flere date's men aldrig mødte den rigtige, jeg er selv 16, men fylder 17 senere i år.
og ved godt hvad der har været problemet for mig selv, jeg behanlede dem jeg godt kunne lide som venner, dvs. jeg "glemte" at bruge komplimenter, altså at flirte...

jeg er stadig "sex-fri" det betyder dog ikke jeg har haft lyst, muligheden har bare ikke lige været der.
og det er så vigtigt at du til at starte med gør det tydligt at du er interesseret i et forhold, og ikke er interesseret i et venskab, det vil sige Flirt, Flirt på livet løs...

jeg bruger ikke selv nettet til at møde mennesker, men har hørt at Hot.dk skulle være et godt sted.

453

Hej.

Jeg er ny herinde

Jeg føler bestemt med dig. Det er noget af det værste at ikke kunne finde en som man stoler på samt kan lide.

Jeg er så typen der har svært ved at finde en pige at holde ved, altså en pige som holder forholdet.. Oftes er de enten utro eller så kan de pludselig ikke lide mig længere.. Nogle gange har jeg på fornemmelse ar min måde at være så omsorgsfuld/blød indeni gør de udnytter det, hvilket jeg er irriteret over.

Jeg vil gerne noget mere, men oftes går det over i sex og efter 2-3 måneder går forholdet galt.

 

Jeg er meget åben overfor personer, så folk må gerne tilføje mig på msn (slettet af moderator)

Mvh.

Kim

509

Hej kim..

efter cyberhus retningslinjer står der man ikke må give sin E-mail ud på cyberhus, og hele sit navn. Fordi man aldrig ved hvem sidder på den anden side og læser med. Det er kun for at passe på dig selv, til der pludselig ikke lige sker noget. Jeg for lige en til at slette de oplysninger

du kan læse cyberhus retningslinjer her http://www.cyberhus.dk/node/3268

Smil Fra Felicia

520

Halløj.

Jeg er en pige på 17 år, og havde egentlig ikke nogen erfaring med fyre før jeg begyndte i 10. klasse. Jeg var mig selv overfor fyrene, men det var som om de ikke rigtigt lagde mærke til mig. Det fik mig dog ikke til at forandre mig, men jeg bedybede mig i mig selv, for at finde ud af, hvilke sider af mig selv, jeg evt. kunne fremhæve. Udseende, humor, udstråling og charme er fire punkter der er værd at tage op.

I slutningen af 9. var der ikke nogen, der havde bidt på krogen. Havde ganske vist mine venner omnkring mig, men for dem var jeg ikke andet end en ven.. Hmm. 'Jagten' fortsatte i 10. på en ny skole, hvor jeg begyndte på en frisk.

En fyr fik ret hurtigt øjnene op for mig i introforløbet. Ved nu ikke helt, hvad han faldt for, men det udviklede sig hurtigt til et forhold. Det varede i knap 5 måneder, og tja sex var kommet på tale, men det blev ikke til mere end en 'prøvelse', for der var nogle faktorer, som ikke helt lykkedes.

Jeg måtte slå op med fyren af private årsager, og ganske kort tid efter fik jeg øjnene op for min bedste ven, og han havde tilsyneladende et godt øje til mig, og havde haft det i længere tid :) Vi blev kærester og er det stadig efter 11 måneder, så det har tydeligt været det rigtige for os :) Er ganske tryg ved ham, og derved kastede vi os også forholdsvis hurtigt ud i det intime - og det føltes rigtigt og helt vidunderligt!

 

Så mit råd til dig er: Se på dine venner, og vudér om de har kærestepotentiale for dig. De kender dig jo, så du behøver ikke sætte en facade op, for de ved hvordan du er på gode og dårlige dage :)

495

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program