I can't do this all on my own...

forumspørgsmål

I can't do this all on my own...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 6 måneder siden

 Hej....

 

Jeg er lige gået ud af 9. klasse... Hvilket jo, er mere eller mindre herligt. - Det var ihvertfald min tanke, lige indtil jeg startede på 10. klasseskolen. Jeg fortryder måske lidt... jeg ville nok hellere have været på gymnasiet, men sket er sket og jeg må jo prøve, at få det bedste ud af det. Ser I.... Jeg er ikke så åben, og har derfor ikke specielt mange venner... Og dem jeg så har, er mine bedste venner. Faktisk, utroligt gode venner. Men nu er vi blevet delt op, og spillet ud over hele Danmark. Jeg vidste godt, at jeg ville komme til at møde nogle nye folk på den nye skole, for det er jo en del af at starte et nyt sted... Men jeg føler mig usædvanlig meget alene. 

 

Jeg har 2 andre venner, som også startede på den skole, og så havde jeg bare tænkt mig, at gå med dem i pauserne... Men de smutter over til deres andre (og åbenbart bedre) venner. Hvilket vil sige, at jeg står tilbage alene. Og føler mig forladt. 

 

Der er ikke nogen som gider at snakke med mig mere. Alle har fået nye venner. Undtagen mig. For jeg er blot en simpel nørd, uden venner. 

 

Det er som om, at jeg ikke kan klare tilværelsen uden mine andre venner. Nu er det blot mig. Og jeg sidder fast i fortiden. Den gode fortid. Dengang hvor hver dag var genial og sjov. Og nu sidder jeg her. I det her hul. 

 

Jeg prøver selvfølgelig at være åben for min nye klasse, men for at være helt ærlig, kan jeg slet ikke fordrage dem. Jeg gider ikke at have noget med dem at gøre. Jeg vil bare gerne have mine gamle venner tilbage. Men det bliver ikke til noget. Så i stedet fester de igennem, og jeg sidder bare her på en hjemmeside og tuder. Men det er bare så ufatteligt svært....

 

I can't do this all on my own. I'm no superman...

Kommentarer

 De tkan være svært at føle sig, ensom og alene om noget. Men du er ikke alene helt sikkert, for der er en eller anden der ude, som du passer perfekt med, og som passer perfekt til dig. I venter bare på at mødes med hinanden, og blive forenet. Men intil videre må du finde nogle venner andre steder end i skolen, og klassen. Det kan være svært men der er jo muligheder. 

Måske få en ny fritidsinteresse? 

Håber at du fik lidt hjælp, ud af min sølle tekst...

358

 Hey....

Jeg forstår dig godt, og ja, det må være ufattelig svært....

Men jeg er sikker på det nok skal blive bedre. Har du prøvet at kontakte dine bedste venner....? Ved godt, det selvfølgelig er svært, hvis de går i skole meget langt væk fra dig og at de måske har lidt travlt, men man kan vel altid forsøge? Selvfølgelig kan I ikke hele tiden være sammen, hvis I er meget langt væk fra hinanden, men hvad med dine to andre venner, som startede på skolen....? Hvis de hele tiden går over til nogle andre venner, hvorfor så ikke bare prøve at gå med og snakke med dem....? 

 

Yes,  I know.... Det er sikkert ret indviklet, men igen; man kan da altid forsøge. Og hvis du ikke bryder dig om dem....? Argh, er virkelig ked af det, men det er en ret svær én.... :(((

Hmm.......... Sorry, ved godt jeg ikke hjælper dig, men jeg foreslår, at du prøver at kontakte dine bedste venner og ser, om de har tid til at hænge ud sammen med dig.... Hvis dét er for kompliceret, sååeh.... I det mindste snak med dem om det, så dé måske kan hjælpe dig....

Arj, er virkelg ked af det..... Hvis JEG også havde startet på dén skole, du er startet på, ville jeg gerne hænge ud med dig.

 

\\Kat

 

'You can do this all on your own, yes you know, You're a Superman.... You're a Superman'  

Eller sådan noget.... ;))

310

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program