Er jeg tyk?

forumspørgsmål

Er jeg tyk?

forumspørgsmål af
Caroline
Oprettet 12 år 7 måneder siden

 Hej alle sammen, jeg er en pige på 14år og jeg er ca. 173cm høj, jeg vejer 49kg og jeg er så ked af min vægt, jeg vil så gerne være tynd som alle andre for min klasse, jeg spiser for det meste kun 1 måltid om dagen, og det er aftensmad, for ellers bliver mine forældre sure. Her for et år siden startede jeg på en ny skole fordi at min anden skole kun var op til 6. og jeg går i 8. nu, men det var bare der mit helved startede, jeg blev mobbet rigtig meget i starten med at jeg var alt for tynd, men så blev jeg til sidst mobbet med at jeg var rigtig tyk, og jeg føler mig selv tyk, og derfor går jeg kun i trænings tøj for det meste, fordi at jeg er så flov over min krop, lige siden jeg var 8år har jeg haft OCD. som står for: Obsessive Compulsive Disorder, også kaldt tvangstanker, da jeg var lille var det sådan noget med at jeg skulle røre alle ting sidst, ellers døde nogen fra min familie, nu kan jeg ikke skrive sms'er, slukke min mobil, læse en bog, spille computerspil, høre musik på min ipod, eller på min cd afspiller, og jeg kan heller ikke spille elektronic spil, for jeg er rigtig bange for at jeg kan blive til en anden person, eller nogen fra min familie dør hvis jeg gør det, jeg ved godt at det lyder åndsvagt, og jeg får også hjælp for det, for det er ikke normalt at have det sådan, men grunden til at jeg ikke spiser, og at jeg har fået OCD. er fordi at jeg ikke trives, i 4. klasse var sådan der hvor jeg for alvorg begyndte at blive mobbet, men det var psykisk den gang, det har så taget til, og nu er det både physisk, og psykisk, jeg har nu skiftet skole her i 8. klasse og det er da en okay skole, jeg bliver mobbet stadigvæk men ikke ligeså slemt som det har været, jeg har tit været rigtig ked af det, og bange for at tage i skole, i frygt for at blive slået, eller kaldt tyk, jeg bliver rigtig ked af det hvis folk siger at jeg er tyk, jeg begyndte at skære i mig selv i 7. klasse fordi at jeg var så ked af det, jeg spise ikke den gang, og min OCD. har begrænset en hel masse ting i mit liv for mig, og jeg har haft det svært, men der var en dreng der fandt ud af at jeg coatede i mig selv, og han fortalte det videre til alle, og nu ved næsten hele min by det, og hver gang jeg møder nogen bliver jeg enten kaldt for cuter, eller fede unge, luder, so, og meget andet. Jeg syntes bare at jeg havde brug for at komme ud med min historie, også ville jeg høre jeres mening syntes i at jeg er tyk?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Hej, jeg synes bestemt ikke du er tyk, tværtimod!!!Jeg er 1,75 og vejer 65 kg, og jeg ser meget normal ud. Ved ikke om det var til nogen hjælp

P.s jeg har været i samme situation som dig, så jeg ved hvor hårdt du har det. Men jeg er flyttet skole og de har taget super godt imod mig, og jeg har fået meget mere selvtillid. Håber virkelig at det også sker for dig en dag! 

608

Nej. Du er bestemt ikke tyk. Har du ikke nogle venner i din klasse, som du godt kan lide? Hvis ikke så forstår jeg dig. Men måske skulle du starte på en ny skole for hvis de er sådan overfor dig, er det en virkelig dårlig klasse. For mig lyder du som en meget tynd pige. 

Og du fortjener virkelig en chance til, det gør du altså. 

Håber du med tiden vil få det bedre. 

599

 1000 tak skal i have, det er jeg meget glad for at i siger:-D

612

Hejsa C!!
 

det er mig M, vi havde en aftale om at vi skulle spise, og det overholder du jo så ik, jeg har overholdt det!!
hvorfor fortæller du mig ik sådan noget når vi er bedste veninder??

men du skal vide jeg er her for dig!!

Jeg bliver rigtigt ked af det når jeg høre om det her, for jeg vil ik miste dig eller noget andet.

men jeg holder af dig!!

og du er overhoved ikke tyk!! hvis du taber dig mere mister jeg dig, og det vil jeg ik!!

 

kærlig hilsen DIN BV 4 Ever!!!<3<3<3<3<3<3<3

622

 Undskyld, hvad?<3

639

 Jeg kender det godt, sådan har jeg også haft det, du skal nok snakke med dine forældre om det.

Håber det går, mange søde hilsner fra mig:-D

608

Håber at du får det bedre..

560

heeei coroline nej du virker meget tynd altså jeg er 12 og vejer 53kg og er 166 og jeg bliver ogs kaldt tyk i skolen men bare husk du er perfekt ligemeget hvordan du ser ud

579

Hej (:

Jeg synes bestemt heller ikke du er tyk!! Meget tværtimod, du er tyndere end mig, der vejer 49 - 50 og jeg er laver end dig, folk kalder mig tynd, så må du være mega tynd!! Du skal da bare spise som du vil, men self. ikke alt for meget, but mere end du gør nu.

Ham drengen der har fortalt alle at du cuter, ham har jeg seriøst intet respekt for. De folk der kalder dig alle de grimme ord, hvordan ka' de få sig selv til at sige det?? - De skulle skamme sig dybt allesammen.

"og bange for at tage i skole, i frygt for at blive slået," WHAT!! Ikk' sig at nogen slår dig, for det skal du hvert fald ikke finde dig i!! Fortæl det til en lærer, dine forældre, eller andre, al den dårlig behandlig du for, det har du simpelthen ikke fortjent, det har ingen fortjent, så det skal der laves om på, du bør behandles som andre, og alle bør behandles godt!!

Håber så meget på, at du har mod nok til at tage et par skridt, så dit liv bliver dejligt, og du begynder at nyde hvert sekund.

 

De bedste hilsener Yours

 

591

 Er en pige på 14, 175 cm høj og vejer 50 kilo. Nej, du er bestemt ikke tyk - tværtimod. Ville faktisk sige at du skulle tage noget mere på!

Har selv nogle anoreksi-tynde piger i min klasse, politiken er sådan: er du ikke tynd som os, er du tyk. Det lyder som om du er havnet i sådan en klasse. At du ikke kan se ud som du gør, og at det så går ud over dine spisevaner, er jo sygt! Du skal ikke hænge dig i det de siger. Du er perfekt som du er...

Hvis det nu bliver ved sådan, med at du bliver slået og de er lede, synes jeg du burde sige noget til endten din lærer eller skoleinspektøren. Ved at det er lidt lamt sagt, men det er vidst nok det eneste der hjælper. Du bliver jo mobbet for den da! 

Hvis dit selvværd er virkelig lavt, og du ikke kan klare hverdagen, synes jeg altså at du burde overveje en psykolog. Det er ikke så slemt som det lyder - tro mig :-)

I det sidste kan jeg læse, at hele din by er retarderet. Har I overvejet at flytte? Hvis du ikke kan gå udenfor en dør uden at blive svinet til, er der da noget galt!

Håber du finder ud af det. Life's sometimes a bitch.

 

Frederikke. <3

571

Du er langt fra tyk jeg er en dreng på 14 jeg er meget stærk af min alder og har cirka dobbelt så store muskler som mine klasse kamerater jeg har six pack så jeg er ikke tyk jeg er 170 høj og vejer 63,5 du er langt fra tyk måske for tynd

563

Du må jo være tynd, men husk også på at
Muskler vejer altså også, du kan godt bare
Have muskler der vejer, prøv og tag et
Målebånd og mål hvor lang du er om taljen
Jeg har prøvet det, jeg er desværre bare omkring
50 i taljen. :-(

569

Tag i fitness.... Jeg blev også kaldt tyk.... Men fa jeg blev 15 sagde, jeg tilmig selv: rejs dig op din dovne skid! Bare rolig du bliver ikke dømt der. Folk vil kun respektere dig. VIGTIGST af alt : FU CK HVAD ANDRE TÆNKER OM DIG, GØR HVA DU KAN LIDE

617

Du er slet ikke tyk. Jeg er 165 cm og vejer 47 kg. hvis de siger du er tyk må de være misundelige. Du er jo høj og tynd som en supermodel. Dem i din klasse er misundelige

532

Du er langt fra tyk! Jeg er 1.59 og vejer det samme som dig! Du har en perfekt størrelse!

563

Jeg vil sige til dig, at jeg lover dig du bestemt ikke er tyk. Jeg er selv 170 høj og vejer 55 kg. Når jeg kigger mig i spejlet, så syntes jeg at jeg ser normal ud, Så tænker faktisk at du er en tynd pige.
Her i livet handler det om, at elske sig selv, Men nogle gange kan det være svært at elske sig selv og se sin egen skønhed, når man hele tiden får at vide, at man er tyk. Men der er det bestemt ikke dig der er noget galt med, det er dem der mobber dig.
Jeg undre mig tit over, at børn og unge, har sådan et stort behov for at finde en syndebuk, som de skal være lede og onde ved, uden grund. For det er det eneste det handler om. Der er ingen grund til at mobbe dig og sige du er tyk eller en cutter. For du er bestemt ikke tyk, tværtimod tynd. Og når de mobber dig med at du er en cutter, så glemmer de bare at tænke over, det er dem der får dig til at blive det, ved at være så ond ved dig. Det er dem der gør deres til, at du får det skidt og derfor bliver nød til at gøre noget der gør mere ondt på dig, end deres mobberi gør. Åhe jeg ville ønske du kunne se dig i spejlet og se hvor skøn og smuk du er. Det er jeg sikker på du er. Lyt ikke til deres ondskab. Tænk når de er onde, at de er svage mennesker, fordi de har brug for en syndebuk, som de kan være onde ved. Jeg er sikker på, det er grunden til de mobber. Ikke fordi du er tyk.
Kig dig i spejlet 25 gange om dagen og sig til dit spejlbillede at du er smuk og ikke tyk. Jeg ved godt det lyder skørt, men kroppen er så fantastisk indrettet, at når man har sagt det til sig selv tilpas mange gange, så begynder man selv at tro på det igen. og når du selv tror på, at du er smuk og ikke tyk, hjælper det dig også til, ikke at blive så ked af det, når der bliver mobbet.
Mit råd er også at finde dig en rigtig god veninde, du virkelig føler du kan stole på, som du kan tale med om hvordan du har det. Selvom det er svært at tale om, så hjælper det virkelig. Bare det at få det ud af og sagt højt er en stor hjælp.
Håber alt godt for dig i fremtiden. Husk du ikke fortjener at blive mobbet, fordi du er ikke tyk. Men helt perfekt og unik som du er.
Mange tanker her fra

614

Hey jeg syndes du skulle lære at leve med dig selv give dig selv komplimenter nr du ser dig selv i spejlet skide på hvad andre siger for du du lære at elske det selv lære andre det oss for mig lyder du over hoved ikke for tyk men næsten for tynd. Men nu kan jeg jo sagtens sidde her og skrive hvad jeg mener uden at fortælle min historie. Så nu skal du høre jeg er en dreng på 15 og jeg er det man kan kalde en lille flommer fyr, det vil sige jeg er 167 cm høj og vejr 64 jeg gik i 7 år på en skole hvor jeg ligesom dig ikke brød mig om mig selv jeg var for lav og for tyl bukser i min størrelse er ikke nemme at finde men okay min pointe er at jeg gik ud af skolen kikkede mig i spejlet så på mit tøj og tænkte at jeg jo faktisk gjorde mig grimmere end jeg var så jeg købte noget nyt tøj tøg det på kikkede mig i spejlet satte hår og begynde at give mig selv komplimenter og efter hånden begynde jeg at tro på mig selv jeg begyndte på en ny skole og opførte mig som om jeg elskede den jeg var og var stolt af mit udseende og efterhånden smittede min selvsikkerhed af på mit udseende og på hvad folk syndes om mig ja lad mig bare sige at den lille flommede fyr her nu er damernes Lucas så find din charme fremhæv den tro på dig selv så skal du så så bliver du mega smuk og kan lig dig selv og lad vær med at skære i dig selv det har jeg selv gjordt og hvis du så mind ben nu ja så ville du ønske du aldrig var begyndt

535

Du da ikke tyk. Du nærmest undervægt.
Jeg er 169-171 cm og er 13/14 år som er
79kg. Jeg er overvægt. Så.. Ja xD

595

Overhovedet ikke.
Jeg er også 14 og vejer 50 og er 1,78

581

Tyk? Jeg er 175cm og jeg vejer 50-55 kg (svinger meget på grund af min spiseforstyrrelse.) Men du er bestemt ikke tyk! Det gør mig ked af at høre du har det sådan. Men det passer slet ikke noget af det, som de siger om dig. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige, har ligesom glemt det som jeg havde i mente. Men i hvert fald så skal du vide at du med garanti er super dejlig og helt igennem fantatisk, selvom jeg ikke kender dig. Og at du er hverken for tyk eller for tynd, men lige præcis som du skal være. Du må aldrig ændre på dig selv, det er ikke det værd. Og så pas godt på dig selv, og så lover jeg at det alt sammen bliver bedre en skønne dag. ❤️

559

Du er langt fra tyk, du er rimeligt normalvægtig efter min mening. Jeg er selv overvægtig, 1.51 og 69 kg, jeg er tretten år.

Nu ved jeg jo selvfølig ikke hvordan du ser ud men du er garanteret en meget smuk pige.

580

Hej søde:-)

Har gået igennem, og er igennem det samme som dig lige nu -ang. mobningen og Body Image Issues. Jeg har siden 6 klasse også synes jeg er for fed, og når alle de andre så begyndte at mobbe mig med det, gjorde det det selvfølgelig værre. jeg startede med at cutte og alt det der shit, men er heldigvis kommet over det, og tro mig, det skal du også nok. Tro mig når jeg siger: It gets better!. Du er smuk, og med lidt selvtillid kan du få hele byen til at snakke om din fabulousness. Vis dem at du er en person der går igennem meget, men at du nok skal klare den!
Hold your head up princess, your tiara is falling off❤️

571

Du er slet ikke tyk! Jeg er 174cm og vejer 55 kg og min læge siger at jeg er for tynd.. Og du vejer jo 6 kg mindre end mig!

607

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program