Forevigt forvirret. Og fyldt med tanker.

forumspørgsmål

Forevigt forvirret. Og fyldt med tanker.

forumspørgsmål af
Den følsomme
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hej alle læser. Jeg er en pige på 15 år. Jeg kender det med at være ødelagt, at midste nogen OSV. Men hvis jeg fortæller, at jeg ikke helt som andre. Siden så længe jeg kan huske, har jeg været forvirret. Det er meget flovt, og jeg prøver at skjule det. Jeg kan godt ikke få mine tanker til at kører rundt. Og jeg er tit så frustreret over ingen ting, bare at jeg ikke kan få ordentlig ro i mit hoved. Jeg har det hele tiden, som om der er noget jeg har glemt, men der er ikke noget. Jeg har det som om jeg skal huske hele livet, og alt vil gå galt. Som om man altid mangler, en sidste brik i et puslespil. Jeg græder to gange om ugen, fordi jeg ikke kan finde ud af hvad der er galt. Især under pres, så går jeg helt i bag lås. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, min far siger jeg skal finde nogen systemer. Men jeg ved ikke hvad det skulle hjælpe. Så jeg ved hvordan det er at havde ondt inderst inde, især uden grund.

Kommentarer

Hej med dig :) Jeg kan høre at det fylder rigtig meget hos dig, og det er virkelig godt du prøver lige at stoppe op og gøre noget ved det, så er du allerede et skridt nærmere. det lyder meget nemmere sagt end gjort men: slap af. du er ung, du har ikke noget du skal nå. der er masser af tid, og du behøves ikke at gøre det rigtige hele tiden. Det er okay. Også selvom det ikke føles sådan, så er det okay. Hvis du vil finde ud af hvorfor du har det som du har det, bliver du nød til at tænke "Hvad er det der får mig til at føle mig presset/stresset/osv" er det dine forældre? venner? dine omgivelser generelt? så tag en pause fra dem. Det er ikke pinligt på nogen måde! Bare sig at du har brug for at være alene i et lille stykke tid. at du ikke kan overskue ting lige nu. det er der ingen skam i overhovede, og det bliver de bare nød til at acceptere. hvis du går til meget sport - stop til nogle tingene. hvis du aldrig har tid til f.eks. at tegne, sæt dig ned, lige nu, og tegn. (det var bare et eksempel, det kunne også være at høre musik, se en tv-serie, bag kage, etc.) luk døren til dit værelse, og fokuser kun på det du har lyst til LIGE NU. Gør det, nu. jeg mener det, gør hvad du har lyst til, whatever it is, lige nu mens du sidder og læser det her. Rejs dig op, gør det du skal gøre, og kom tilbage og læs resten af svaret.

Okay, jeg håber du gjorde et eller andet! ligegyldigt hvad det var, - så længe du havde lyst til det. Så stil spørgsmålet til dig selv: "Er verdens situationen ændret siden sidst?" .. Nej. "Kan folk lide mig mindre nu hvor jeg har fokusere mere i stedet for at løbe rundt som en forvirret kylling" Nej, de kan lide dig lige så meget, ja måske endda bedre. "har jeg nogle forventninger at leve op til som jeg umuligt kan leve op til?" hvis svaret er ja, så håber jeg det giver sig selv for dig. at du UMULIGT kan leve op til forventninger som er UMULIGE for dig at nå. Det lyder som om du har stress og det er faktisk roden til rigtig mange sygdomme og er meget alvorligt. så pleeease take a chill pill honey. det skal nok gå alt sammen, det lover jeg!

Hvis du har mange gøremål for en dag kan det hjælpe evt. at hver aften tage et stykke papir og en blyant, og skrive alle de ting ned du skal i morgen, og dagen efter 'krydse af' når du har fuldført tingene. og når du så er færdig er det vigtigt du laver noget du har lyst til men som samtidig får dig ned i gear i en hektisk hverdag :) Det gør jeg ihvertfald tit!

håber det hjalp bare en lille smule, og glædelig jul & godt nytår til dig! :D /RL

452

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program