Emo eller ej

forumspørgsmål

Emo eller ej

forumspørgsmål af
Katrine
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Jeg vil gerne begynde at gå i emo tøj og få farvet mit hår i villefarver efter som jeg er begyndt at blive aneles og jeg skal snart begynde på en efter skole så derforvillejeg skifte stiil jeg går også meget op i døden og høre emo musik har skåret i mig selv ovs jeg kan togt lide emo musik og emo stilen hved bare ikke om min mor vil give mig lov til at blive emo. Jeg tror at hun bare tror jeg vil begå selvmord eller sådan noget i den stil men jeg vil bare prøve noget nyt som er mere mig. Jeg har altid været ensom så hvorfor ikke gøre det . Hvile i blive emo hvis i var mig? Undskyld stave og grammatiske fejl

Kommentarer

Jeg glemte at skrive da jeg Skrev det var jeg 13 men nu er jeg 14 fylte år den 28/12

667

Følg dit hjerte

712

jeg syntes du skal gøre hvad du syntes... jeg selv vil også gerne være emo... men min mor vil ikke lade mig farve mit hår og jeg måtte ikke få en piercing af min far ... i starten var jeg vidt ked af det og jeg følte mig helt forkert...
men du behøver ikke at fortælle din mor du vil være emo :) bare gør det langsomt... når du er i byen så bare køb mørkere tøj.. gå grævist op i mængten af sort makeup... du behøver ikke gå fra emo fra den ene dag til den anden :)

jeg kan klart anbefale en tøjside der hedder DROP DEAD jeg ved ikke om du kender den? det er n Engelsk side så du bliver nødt til at bestille over nettet :) men altså nogle af deres ting er ret alternativt og den side har ihvertfald hjulpet mig til at føle mig mere, mig selv...

og så til du selvskader...<3
jeg selvskader ikke selv men jeg ved hvordan det er når man har lyst.. bare husk du godt kan være emo uden du selvskader... jeg har hørt fra en læge om et tip der skulle hjælpe: du skal bare tage en bred køkkenelastik rundt om dit håndled og svirpe med det.. det vil bringe den smærte du har brug for men ingen ar<3
når jeg får lydst til at selvskade skriver jeg tit noveller, digte eller prosa :) det virker virkelig på mig!!

håber du ser dette og det kan hjælpe :))

703

Gode tips
Godt ordvalg
14 år
AMAZING
Vi har brug for flere af din type her på nettet

787

Jeg synes du skal gøre det hvis du har lyst. Du skal bare vide at nogle mennesker måske vil kalde dig grimme ting og se ondt på dig. Dem behøver du selvfølgelig ikke være sammen med, men hvis du er ude i det offentlige kan du godt få dumme oplevelser. Tag det med i dine i overvejelser.

716

Tak for det :)

Jeg prøver lidt det med at gå i lidt mørkere tøj. Det var en rigtig god i'de det med elestiken. Den vil jeg tage til mig .

Nogle fra min klasse de er begyndt at kalde mig goth men det havde jeg regnet med . Men skal jeg bare sige til dem nej jeg er ikke goth jeg er emo eller skal jeg bare inorere dem jeg tror de kalder mig goth eller jeg ved. Men det er nok fordi jeg Hele tiden tegner gradede øjne og skriver digte . Men jeg kan bare ikke lad være i timerne pauserne der hjemme stort set altid. Tegnet eller skriver digte . Men. Det er da ikke særlig goth agtig . Men jeg tror ikke de over hovdet er nogen forskel eller om de over hovet ved der er noget der heder emo.

Jeg. Ved bare ike hvordan jeg skal suge tak så jeg siger bare taakkkkk.:(

680

jeg syntes du skal tage det med Goth som en god ting :) det betydder du allerede er på en vej ind i den alternative verden <3 ville helt yndske jeg blev kaldt goth eller emo ;( men jeg syndes det er fedt du skriver digte og tegner :) jeg ville vildt gerne høre nogen af dem?? jeg skriver selv digte.. bare ikke så gode :p

713

Du skal ikke skrive digte for at være goth/emo du skal skrive digte fordi du kan lide det

777

Da jeg mistede min bedste ven

Jeg kom længere væk
Fra min bedste ven
Jeg kom væk fra hende
Jeg mistede den jeg holde mest af

Vi kom fra hinanden
Da jeg kom i skole
Vi var et år fra hinanden
Så hun blev der hvor hun var

Jeg kom i skole
Fik andre venner
Men jeg glemte hende ikke
Fordi hun var min bedste ven

Jeg tænkte jeg ville dø
Men jeg havde fået venner
Så jeg glemte det
Men jeg savnede hende stadig

Hun kom i skole
Fik andre venner
Vi glemte hinanden
Fordi vi havde fået andre venner.

Digtet Handler om da jeg mistede min bedste ven i børne haven fordi hun var et år yngre en' mig og så skulle jeg i skole får hende.

Jeg skrev det til en skole opg så håber der ikke er bogen jeg kender der ser der her inde

Jeg læste det højt for klassen. Men første for min lære og hun sagde at jeg skulle passe på at skrive sådan nogle digte det kunne jo såre nogle men det tror jeg ikke det ville kunne det er da ikke så slemt .

Jeg ved godt det ikke er så trist men jeg ville gøre nogle kede af det og skræmte over et digt. Og det er også et styke tid siden jeg skrev det .

729

hej :) ja det var mig der spurgte efter digtet :) jeg syntes det er vildt flot!! jeg elsker især slutningen!
vil dy høre en af mine ynglings jeg havde skrevet?? (skriver på engelsk, det er prosa og jeg skrev det dengang min bedste veninde flyttede skole... det handler ikke så meget om lige præcist om tabet men om følelserne indeni... )

It’s here I come to cry
Here where no one can see me
Where no one can hear me

I want the salty tears to each into my skin
Leave scars down at my cheeks
So people can see how it really feels

It’s here I come to cry
Here where no one can see me
Where no one can hear me

I’m scared
Scared to tell them
Cause they will never understand
Understand the pain
Cause they have never felt this way

It’s here I come to cry

håber du kan kan lide det og ikke syntes jeg er en eller anden freak XD og jeg ved godt at det måske er lidt voldsomt.. ved også det er ret kort men jeg mener ikke at de altid behøver at være lange? :))

715

Det er helt vildt med det jeg elsker også engelske digte. Enig de behøver ikke altid at være lange nogle gange er det de korte digte der er de bedste.

754

jeg er glad for du kunne lide det :) og jeg har det på samme måde med længden :3

682

jeg ved godt vi ikke må men jeg syntes du virker ret sød :) har du instagram eller noget andet O_o du behøver selvfølgelig ikke svare hvis du gerne vil være anonym :3

731

Det er ikke tilladt at oplyse profilnavn til Instagram eller andre profilnavne. Alle indlæg med profilnavne vil blive slettet. I er meget velkommen til at snakke her i debatten :)

719

Jeg har facebook

747

Kan det svære ikke oplyse mit profil navn herinde det bliver alligevel slettet hvis jeg gør. Men har. Facebook

674

Jeg har men hvis jeg oplyser det her bliver det alligevel sletet.

738

Jeg synders også du virke sød og vil gerne være venner med dig. Her er lidt fakta om hvor jeg bor osv jeg bor i en lille landsby lige mellem A og a som er tet ved R landsbyen heder s. Der er mange der nok har hørt om den fordi der hele tiden sker bil ulykker og sådan Noget. Der men jeg har mange dyr. Har facebook mit profil billed er mit ansigt og du kan nok godt finde mig vis du har facebook . Jeg nevner ikke mit profilnavn fodi så bliver det her slettet.

Personlige oplysninger er slettet fra kommentaren af moderator

717

Jeg ved ikke hvordan jeg kommer i kontakt med dig. Hvis prøver at skrive den mindste ting om hvor jeg bor eller hvordan jeg ser ud bliver det slettet fra min besked.

721

haha<3 det kommer vi nok aldrig til :( er glad for du også kan lide mig i det midste :) og det der med byerne forvirrede mig bare xp
det ville være vildt fedt hvis vi fandt hinanden :)
husk du må godt skrive dit fornavn :)

682

I de andre beskeder havde jeg også skrevet mit fornavn men det blev også slette og by navnene blev også slette. Det er træls vi nok ikke kommer i kontakt med hinanden

722

haha :) det går nok :) andre digte du vil dele :))

679

Jeg hen bog hvor jeg skriver i men den er blevet væk men jeg finder nok den snart har ikke nogle digte lige nu og her.

700

ej hvor fedt!! jeg skriver mest på min mobil under noter... den har jeg jo altid på mig :))

jeg syntes det er fedt du altid er på xP
sorry der er så langt mellem svarene...

700

Jeg har ikke andet at lave så hvorfor ikke være på. Du er da også på meget forhold til andre. Så det er dejligt at du også svare meget hurtig. Jeg bruger mine digte lidt lig som en dag bog. Men det er lang til jeg har skrevet noget nyt jeg føler ikke jeg har tid og over skud til det lige nu. Men kan jeg ikke læse lidt flere af dine digte. Entil jeg finder min bog og finde på nogle nye digte.

724

haha!<3 alle mine er ret deprimerende :p jeg bruger nemlig kun digte når jeg har det aller værst.... (når jeg har lyst til at cutte) men du kan høre en af mine seneste jeg skrev til en veninde der dengang havde besluttet sig for at begå selvmord (jeg fik hende heldigvis til at ændre mening :)))

she's leaving
i can't do anything
only stit here and wait
but it's okay

she decided to end it
end her sorrow
end her everything
and it's okay

she's an angel
an angel with scars from the evil world
she just want to go home
so it's okay

ja... mine digte rimer aldrig... så derfor vil jeg hellere kalde det prosa :)) det er mere vigtigt for mig at komme ud med alle følelser end at det skal rime :p

jeg ville vildt gerne vide hvad for nogen bands du bedst kunne li?? :)

711

Jeg har det dårligt og får lyst til at cutte næsten vær dag men det er heller ikke vær dag jeg skriver.

Jeg ved ikke hvad min undligs bandt er. Det handler meget om hvad der lige fanger mig .

Forresten efter du gav mig det råd med elestiken er jeg begyndt ikke at cutte så meget også dybt. Det var et rigtig godt råd.

710

hvor er jeg glad for at høre det har hjulpet dig!!!! cutter du næsten hver dag? :'(( så ked af at høre du har det så skidt så ofte :(

709

Ja og det værste var da jeg begyndte til sygolog blev det være.

Jeg har et spørgsmål ?det er fordi der er nogle fra min klasse der ved jeg er cutter. Og min lære ved det og hun snakker også rimelig tit med mig om det. Men spørgsmålet var hvis du var mig ville du så sige det til hele klassen så de ved hvordan jeg har det .

I min klasse snakker vi nogle gange om hvordan vi har det. Vi deller os op i pigerne og drengene pigerne skal snakke og drengene skal spille fodboldt.

De ved godt at jeg har det dårligt. Og er ensom men ikke det er så alvorligt jeg cutter.

716

Efter jeg er begyndt at skrive med dig er mit liv også blevet bedre bare at få det ud til en der gider at lytte. Det er dejligt så er der ikke så mange bekymringer.

Jeg cutter ikke hver dag men får trangen hele tiden

Jeg grader hver nat. Og når det bare bliver for meget cutter jeg. Alle tror jeg er holdt op . Men jeg skjuler det bare bedre en første gang de opdagede det.

Jeg har en nøglerings samling af små knive på min taske så når trangen er for stor så kan jeg cutte og få det ud.

690

søde katrine <3 jeg er ked af at høre at du har det på den måde :'( når du græder om natten, hvad er det så du tænker på?
fordi jeg har det sådan lidt at når jeg har det skidt. så er der tit ingen grund...
du er faktisk "heldig" fordi du kan græde... det kan være rart at komme ud med det på den måde.. det kan godt være svært for mig at komme til at græde fordi jeg ikke har en grund til det..
en ting der altid hjælper mig er at være kreativ... skrive digte, tage billeder til min instagram (hvilket har hjulpet mig rigtig meget fordi jeg har mødt så mange søde mennesker der har det ligesom mig..) og så tegne...

683

Jeg hved ikke helt hvad jeg tænker på. Men mig og famile er ved at gå fra hus og hjem. Har ingen venner. Og er ensom. Hende jeg troede jeg kunne stole på svigtede mig selvom vi havde været venner lige sigen vi startede i skole. Ovs det hjælper mig også at være kreativ ved at tegne men mine side karmerater oppe i skolen de brokker sig over mig. Hver gang jeg tegner. I tirmerne . Men det er okay for min lære.

694

når du siger din famillie og dig er ved at gå fra hus og hjem hvad mener du så? :'( jeg undrer mig lidt over hvorfor du tegner i timerne? fordi jeg kan ihvertfald ikke koncentrere mig om undervisningen imens xo og så sidder jeg bare der helt fortabt når jeg falder tilbage i undervisningen igen xD og jeg forstår godt det der med klassekammeraterne.. jeg havder også mine uden at have en grund xD
tror bare det irreterrer mig at de går så meget op i at passe ind.. når de sidder og drikker alkohol de entlig ikke kan lide men for at få respekt... tage stoffer, går i udfortrene tøj.. haha men folk er måske irreterede på os? fordi vi skiller os ud?...

godt nok et andet emne:
har du nogenside drukket eller taget stoffer?

669

Begge mine forældre har intet arbejde. Og vi kan ikke få nogle penge.nogle steder fra. Ovs

Jeg kan godt koncentrere mig i timerne selv om jeg tegner jeg lytter og tegner på samme tid.

Nej jeg har aldrig drukket eller taget stoffer. Har ikke nogle muligheder for at skade mig nogle stoffer. Og hvis jeg tager noget af mine forældres alkohol. Opdager de mig bare. Kender ikke nogle der ville give mig noget alkohol. Så det er træls. Men har tænkt på det mange gange

705

hvis du havde muligheden ville du så tage stoffer? for at fjerne smerten?

jeg er så ked af du har det på den måde :( jeg vil gøre alt der står i min magt på at hjælpe dig.... men min mor sagde en klog ting til mig der har fået mig til at indse at så længe jeg selv har det skidt kan jeg ikke hjælpe andre...
jeg ved selv hvor svært det er at få venner... jeg har været så heldig at have en god børnehave veninde.... det har været hende der igennem tiden har fået venner og så er jeg så fuldt med... jeg ser det ikke som en negativ ting fordi hvis jeg ikke havde hende havde jeg sikkert ingen venner... og så havde jeg måske ikke modet til at se ud som jeg gør idag...
jeg har altid ladt folk komme til mig, fordi jeg er bange for jeg vil irritere folk ved min tilstedeværelse...

for 3 uger siden mødte jeg en fyr der kontaktede mig... (jeg havde skrevet mit snap chat navn og kik navn på min instagram) til at starte med snakkede vi bare om musik og interasser.. men han begyndte at skrive til mig jeg var smuk og fantastisk... jeg kan stadig ikke forstå det... og hver gang jeg skriver til ham hvor meget han betyder for mig, skriver jeg altid at han skal sige til hvis jeg er for meget eller jeg skræmmer ham... ,

jeg har frygtelig dårlig selvtillid og jeg forstår aldrig hvorfor folk gidder mig eller hvorfor jeg har venner...

jeg kan bare ikke give dig nogen råd fordi jeg ikke selv føler jeg kan finde ud af noget selv... du skal bare vide at jeg gerne være din ven og jeg forstår dig...

709

Tak for at du vil være min ven jeg vil også godt være din ven

Ja jeg ville godt tage stoffer for at fjerne smerten. Men har ikke muligheden for at skaffe nogle stoffer.

681

jeg er ked af du har det på den måde Katrine :'(
jeg er på en måde glad for du ikke kan få fat i dem :/ jeg ville ikke kunne leve med du gjorde sådan noget mod din krop <3

hvidste du lyricsen til Hospitals for soles af Bring me the horizon handlede om dengang forsangeren skulle stoppe med at tage stoffer? hvis du ikke kender den syntes jeg du skulle høre den :) den bringer virkelig nogle tanker frem <3

734

Jeg kendte ikke sangen i forvejen men jeg lyttede lige til den og den er rigtig god. Er nu føjet til min play liste. Du har ret den bringe rigtig manger tanker frem i hovdet

739

Jeg er glad for du kunne lide den :) hvis du nogenside har lyst til at tale om noget eller hvis du har lyst til at dele sange :))? så iger du bare til... der er fx. hold on til may af pierce the veil som handler bare om at have det skidt og selvskade... virkelig smuk sang du kunne overveje :)

721

Jeg kan godt lide nigtcore's sange

730

Nightcore er vildt seje!!! o_O måske kan du så også lide Ghost Town? :)

645

De er seje og gode. Lige noget for mig

677

Kendte du dem i forvejen? :)

du kunne også prøve Pierce the veil? de er mit yndlingsband :)) min ynglings sang er a march into water :p

732

Nej jeg kendte dem ikke i for vejen

750

Er man stadig emo vis man godt kan lide rock og emo musik?:)

704

du bestemmer 100% selv om du syntes du er Emo ,anonym :) Emo er en forkortelse for emotional og det vil sige at det tit er cuttere, deprimerede eller bare følelsesladede mennesker der bliver Emoer... man kan også godt kun være Emo udenpå som en tøjstil... betegnelsen for emo kan være svær at forstå... du kan søge på det over wikipidia eller du kan følge dit hjerte<3

720

Kan godt lide musikken og tøjstilen og er meget depri i forvejen hader mit liv og har hele tiden lyst til at begå selvmord...
Det er mig der har skrevet
'livet er Meningsløst'

735

Nej jeg kendte dem ikke i for vejen

757

Wiki siger at indie rock er ok :) men jeg aner ikke hvad det er :|

751

hvad er livet er meningsløst frederik? :)
jeg er sikker på at alt musik er ok :) indie rock er svært at forstå syntes jeg også :) jeg ved at i nogle musikbutikker kan pladernes genrer være delt op. jeg har set en hylde der er kaldt Indie rock... du kunne tjekke det ud? :)
jeg har altid syntes det handler om at følge det man føler sig tilpas i... og så koster det jo også at skifte sin stil :I

hvilke bands kan du godt lide? :)

719

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program