F**k et lort liv, jeg gider det ikke mere...

forumspørgsmål

F**k et lort liv, jeg gider det ikke mere...

forumspørgsmål af
pigen som skrev det
Oprettet 13 år 2 måneder siden

hej alle

jeg skærer i mig selv og har gjort det i 3 år nu det vil sige jeg begyntde da jeg var 11år, jeg bliver mobbet og har næsten ingen venner eller det vil sige kun en, jeg har en spisefoesyrels og som om det ikke er nok så skændes jeg også hele tiden med mine forældre. jeg gider det ikke mere, jeg har fået fat i en masse piller de står på mit værelse og jeg har særiøst meget lyst til at tage dem alle sammen lige nu...jeg kan bare ikke lige se andre udveje på alt det her, der er eligevel ikke nogen der vil sanve mig hvis jeg var væk, det ville også være det nemmeste.....

kh mig....

Kommentarer

Hej pige som skrev det

Du har det rigtig svært lige nu og jeg synes det er rigtig godt at du vælger at skrive om hvordan du har det i stedet for at gå alene med det. 

Det er nogle rigtig svære ting du går med og du har gjort det i rigtig lang tid. Jeg kan godt forstå hvorfor livet lige nu kan virke helt uoverskueligt for dig, og hvorfor det kan være svært at se andre veje ud af smerten end pillerne. 

Men jeg ved at vejene er der selvom de kan være gemt godt af vejen. Jeg synes du skal kigge forbi chatten og få en snak med en rådgiver om hvordan du kan få noget mere hjælp så du måske kan finde de gemte veje. Chatten er åben man-tors kl. 14-19 og fredag kl. 13-16. 

Du kan også ringe til livslinien og snakke med en af deres rådgivere. De har åbent alle ugens dage kl. 11-23 og de er rigtig gode til at snakke med unge der har ondt i livet, og går med tanker om at give op og vælge døden. Deres nr. er 70 201 201

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

710

self er der nogen der vil savne dig, dine forældre elsker dig. Det gør alle forældre lige meget hvad . eller der er også nogen som ikke gør. men de er unormale..

Nej du skal nemlig ikke tage de piller, det er slet ikke sikkert du dør af det, men bare for skader på kroppen. og hvis du bliver fundet skal du udpumpes med en slange ned igennem halsen og ned i maven til de kan få det op det du har taget og bagefter ligge med drop i 36 timer det er ikke lykken prøver at skramme dig fra det, for det er et helvede, har selv prøvet det. og det er slet ikke det værd. så heller gå ind på chatten og få en snak om det som gør ondt... eller gå til din lærer i skolen.

KH Felicia.

698

Hej mit navn er Sara. I dag er jeg 20 år, snart 21.
Jeg har kæmpet med at få mit liv til at fungere siden jeg blev misbrugt i en mild grad som 10 årige, alle mine dage kæmper jeg med at få tingene til at køre. Mine dage er en daglig kamp, men jeg har søgt hjælp. Jeg fik nok. Jeg endte med en henvisning til Stolpegården, hvor jeg nu har været i behandling for Anoreksi, og dagen i dag har jeg taget 15 kg. på, ja det er svært og jeg er endnu ikke rask endnu, men mit bmi. er på 21,5 og jeg er nu normalt-vægtig. 

Jeg er dagen i dag, kommet i et nyt behandlingsforløb, hvor jeg går for Emotionel ustabil personlighedsstruktur, Borderline Type + lidt mere har jeg fået stillet som diagnose. Som sagt er det en dalig kamp, men det er blevet lidt nemmere med mange ting. Jeg har on and off haft selvmordstanker i snart elleve år og det går så ondt indeni.. jeg har prøvet det tre-fire gange, hvor det alligevel ikke er lykkeds eller, jeg har hoppet fra, for indest inde ønsker jeg ikke at dø, men at få det godt. 

Har du det ikke også sådan? .. Jeg har været/er Banger, Cutter og ja er selvskadende, men det er blevet dæmpet utrolig meget ned. 
Jeg er ked af, at du har det så skidt, men en ting du ikke skal vælge, det er den nemme vej, vis at du kan - Jeg tror på, at du er noget dyrebart i manges øjne, du kan bare ikke selv se det, fordi du er så ked af det.. Og er man så trist, så føler mann også at ALLE er sure og ikke kan lide en. 

Har du ikke en, som du kan tale med? Jeg er et bevis på at dagene bliver nemmere, ved at tale med nogen eller få noget medicin (jeg blev indlagt på psyk afd. et par overnatter og det satte gang i meget) .. Jeg håber, at du har en eller kan ringe til en linje og få hjælp. 

Vores veje kan være svære, men er tiden sort, så er det en lys vej derude, det er jeg nødt til at tro på. Tænk på: De stærkeste rødder har træer i blæst.

Kh Sara

740

Som du allerede kan se, er der en masse herinde der bekymre sig for dig, kun ud fra teksten der.

Du er perfekt lige præcist som du er. :-)

719

 Gør det ikke!!!! for guds skyld! Tro på fremtiden

 

682

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program