Han er godt nok ik særlig køn, men sød er han i: HJÆLP!

forumspørgsmål

Han er godt nok ik særlig køn, men sød er han i: HJÆLP!

forumspørgsmål af
Signe
Oprettet 13 år 2 måneder siden

Hej derude!
Jeg er en pige på 15 år, som ikke rigtig kan finde den rigtige dreng. Enten er han grim ellers er han en nar.
 

Der er den her dreng, som jeg har kendt en del år, som ikke er særlig køn, men vi snakker vanvittig godt sammen, men jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre..

Jeg kan ikke finde ud af om jeg kan lide ham, eller om det bare er som ven, eller om han overhovedet er forelsket i mig? normalt er han meget genert, men det mærker jeg ikke til når vi er sammen! skal jeg snakke med ham om det eller hvad? -men er bange for at gøre mig selv til grin..

HJÆLP!

Håber der sidder nogle piger og drenge der vil hjælpe mig :)

Kommentarer

hejsa

jeg syntes at du skal snakke med ham om det du kunne jo begynde med at snakke om der er nogen han specielt godt kan lide ogsån...jeg tor ikke han vil gør dig til grin i har jo kendt hinanden i en del år og i lyder til at være ret gode venner....med hensyn til det med ikke at kunne finde den rigtige dreng så handler det ike om så meget om, om han er pæn eller grim det er det indre der tæller...hvis du er forelsket i det kan du mærke det når i er sammen, du vil få sådan en dejlige varm følese indeni...men hvis det er du bestemmer dig for at snakke med ham om det så gør det en dag i er alene og ikke bliver forstyrret af andre..

KH Ditte:-)

held og lykke:-)

349

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program