selvmord ?

forumspørgsmål

selvmord ?

forumspørgsmål af
dea
13 år
Oprettet 3 år 9 måneder siden

hej

jeg har mange gange når vi har kørt i bil tænkt på om jeg skulle åbne døren når der kommer en bil forbi og så bare springe. på en måde vil jeg gerne og på en måde ikke. for der er mange ting i mit liv som jeg stadig elsker men jeg vil bare også gerne væk herfra. kh dea

Kommentarer

Jeg syntes ikke du skal gøre det. Du har et helt liv foran dig. 

Stort knus fra Magnus. Jeg håber du får et dejligt og helt fantasisk liv.

77

Hej Dea,

Det lyder som nogle lidt skræmmende tanker at sidde med, når man kører bil. Men jeg må selv nikke genkendende til at have haft lignende tanker. Jeg vil rose dig for, at du siger det. Det, at du siger det - det, at du tør sige det. Det gør meget. Jeg ville sådan set anbefale, at du siger det til nogen du kender - måske din mor eller far? Det kan godt være lidt skræmmende at sige det til sine forældre. Især hvis ens forældre er en del af grundene til, at det er svært at være her nogle gange. Men så er der måske en rigtig god ven eller en lærer? En anden i din familie, som du stoler på? Det kan nemlig gøre rigtig godt, hvis man får plads til bare at sige det, som er svært. Når vi går rundt med det selv, så bliver det rigtig, rigtig tungt for os og så fylder tankerne rigtig meget.

Jeg er glad for at høre, at du heldigvis også har mange gode ting, som du gerne vil blive her for. Ting og mennesker som du ville savne, som du elsker. Dem skal du holde fast ved, for de gør livet så meget bedre både nu og i fremtiden :)

77

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program