En hilsen og ros til alle Cyberhus arbejderer!

forumspørgsmål

En hilsen og ros til alle Cyberhus arbejderer!

forumspørgsmål af
Angel
Oprettet 13 år 2 måneder siden

 Okay, Nu har jeg ikke engang været på cyberhus i et år, men jeg er rigtig glad for hjemmesiden og dem der frivilligt hjælper alle os.! 
På Cyberhus føler jeg mig sikker, og jeg kan komme med mine følelser, meninger, holdninger og hjælp, det er virkelig dejligt, for jeg elsker at debatere. Cyberhus kommer altid med sjove og moderne oplevelser for unge, og  går vel aldrig af mode, og dem der er her, giver et anderledes svar end alle andre, og  så  kan man endda selv hjælpe hvis man vil.
Jeg "Kender" Ikke mange af de frivillige herinde, men man kender vel nogle. 

Den her debat er til at kunne rose cyberhus, de frivillige eller skrive en speciel hilsen til en der har hjulpet dig, så alle de der Cyberhus' brugere dér, hvem vil i rose? Hvorfor?

 

Håber der kommer gang i debatten ;)
- En ros til Susanne, der er i "sundhed og sygdom", - det var dejligt endelig at være sikker på om jeg er asocial, autist eller har ADHD, og om jeg skal være ked af at det.
- En Til Erroll, der b.la kigger i "Når det gør ondt inderst inde" - så vidt jeg husker, med hjælp til hvad jeg gør når min kæreste forandrer sig.
- Og en sidste til Lise i "Kunstværkstedet" - Kommer altid med positiv omkring vores billeder og meninger i kunst.

Kommentarer

 arbejderer* Ups :)

683

Hey

Jeg vil gerne sige, at jeg synes Felicia har gjort et godt stykke arbejde i cyberhus. Hun er god til at skrive gode råd i debatten og at hun skriver i sin egen blog .

- Kathrine

651

 Helt sikkert, Felicia og Rødmis er også ret trofaste herinde ;D

673

Er det ikke kun Felicia, der er frivillige i cyberhus?

jeg tror aldrig jeg har hørt om hende der rødmis

- Kathrine.

647

 Rødmis er heller ikke medarbejder, men både Felicia og Rødmis hjælper her ret meget :)

768

Nej, jeg er ikke en fast arbejder herinde, dog en anonym pige på 14 år som godt kan lide at bruge min tid på at hjælpe andre og komme med gode råd. Jeg er personligt selv vild med denne hjemmeside da jeg også selv kommer ud med min tanker og følelser, hvor ingen kender mig personligt, jeg vil selv sige tak til især Erroll fra 'Når det gør ondt inderst inde' brevkassen, som har hjulpet mig meget!

Jeg har ikke været så aktiv herinde på det seneste da der har været en masse ting foregående i mit liv, men er så småt på vej tilbage, men er da smigret over du kan huske mig :') ♥♥..

 

Btw så er Rødmis et dæknavn over mit rigtige navn.

- Rødmis.. ♥♥..

Det er okay at fejle. Ingen er perfekt. Tro på dig selv. Gør det bedste du kan, ingen kan forlange mere af dig!

 

763

Jeg har fulgt med på Cyberhus-forummerne i lang tid - jeg skriver ikke så tit, men vil gerne give en  på størrelse med Eiffeltårnet til Felicia, rødmis og alle de andre, som bliver ved at komme tilbage hjælpe!!!

 

765
788

 Jeg er blevet rigtig langsom til at komme herind, Og det kun fordi jeg er gået igang med op til flere tegninger.

Men både de faste arbejderer, og sådan nogle som rødmis og felicia der kommer her og hjælper ekstremt meget, er rigtig gode!

742

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program