er meget bange !!!!! og trist

forumspørgsmål

er meget bange !!!!! og trist

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 5 måneder siden

´hej
er en pige på 13 og mener selv at jeg har et stort problem.
 
Problemet er at jer er meget meget tynd og meget meget lille og går allerede i 7. klasse. Jeg bliver ikke drillet men jeg får tit dumme kommentarer. Som f.eks. "går du virkelig i 7.klasse og " ej hvor har du små sko"  og mere om mit tøj. Jeg vil ikke sige at det er slemt med hensyn til kommentarer altså hvor tit de kommer men det er så slemt når jeg får dem og så den person ser så selvglad og "haha hvor det sjovt". Og der har jeg nogengange lyst til at løbe derfra.
jeg har heldigvis nogle ok støttende venner men alligevel. jeg har egentlig selvtillid men når kommentarene kommer så er det bare som man kan mærke vreden og tårene presse på.
Både min far og mor og læge siger at jeg nok skal vokse men at jeg vokser langsomt. Det kan være de har ret, men føler bare at hver gang jeg måler mig er jeg næsten aldrig vokset.
Tit føler jeg mig også udenfor i klassen fordi alle i min klasse er jo selvføglelig højere end mig men der er jo også nogen som er meget høje og lidt mindre. men jeg føler bare at ALTID  er den som er mindst. Det påvirker også meget min skolegang. F. eks vil jeg i idræt gerne have leggings på fordi jeg ikke vil have nogen kan se mine tynde ben og nu skal jeg også gå med bukser der er bredere fordi så ser mine ben ikke så tynde ud. Jeg går til håndbold i fritiden og jeg har tit tænkt på at stoppe fordi jeg virkelig føler mig så lille og svag blandt de andre, og tit føler jeg også at jeg gør mig selv til grin  og sådan. JEG er virkelig ved at blive urolig om det er noget galt med min krop !!!!
Før i tiden irreterede det med at jeg var tynd mig ikke men nu begynder det også fordi altså jeg hader bare at se min krop i et spejl:. nogengange føler jeg jeg ligner en der har anoreksi !!!!
 
JEG VED GODT DER VAR MEGET AT LÆSE MEN VILLE SÅ GERNE UD MED DET !!!!
HÅBER VIRKELIG  I KAN HJÆLPE MIG !!!!
 
HILSEN DEN MEGA IRRETERET OG BEKYMRENDE PIGE

Kommentarer

Hej (:

Syntes det er synd for dig, og det lyder som en problem der betyder meget for dig. Hvis vi vender det hele lidt på hovedet, så tænk på hvis du var den højest i hele skolen, og at du var så "stor" (/tyk) at du ikke turde vise dig nogen steder?.. Det jeg mener er, at man skal være tilfeds med det man har, selvom det godt kan virke svært og u-overskueligt (: Som både dine forældre og din læge siger, så vokser du jo, det går bare langsomt i forholdt til andre på samme alder. Hvis nogen kommer med "dumme" komentarer, kan du jo f.eks. svare igen ved at sige: "I det mindste er det ikke mig der er så høj, at......." osv.

Men husk på: skønhed kommer indefra

 

 

Knus fra Lilly :)

526

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program