Det ødelægger mig helt inden i!!!!!

forumspørgsmål

Det ødelægger mig helt inden i!!!!!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 9 måneder siden

Hej jeg er en pige på 14 år.

jeg har et kæmpe problem som fylder en del i mit liv.
sidste år i august kontaktede jeg min far's kone efter jeg længe havde overvejet at jeg ikke ville leve mere, fordi min mor ikke behandlede mig ordentligt, og hendes kæreste gik og tog på mig.
men jeg kom op til min far, hans kone og mine 4 små halvsøskende at bo. vi havde det alle rigtig godt sammen, og var den store lykkelige familie jeg længe havde længtes efter. jeg var glad for at jeg nu kunne bo med min far igen, eftersom jeg ikke havde set ham i 3 år.
efter et par måneder syntes jeg at min far og hans kone begyndte at blive sådan lidt uvenner. Og engang i februar/marts skred min far med en anden dame igen. Det gjorder rigtig ondt på os alle sammen, fordi denne her gang var det faktisk som om han mente at han ikke ville den her familie mere. vi snakkede ikke med ham i 1½ måned, men så kontaktede han os. han flyttede op i sin lejlighed i nabobyen med sin nye kæreste. det gik rigtig godt. men lige pludselig sagde det klik. min far begyndte at blive rigtig led mod mig og min "papmor" han kaldte os alt muligt over sms og når han ringede. sagde vi var syge i hovedet og bare skulle holde os langt væk fra ham. det valgte vi så at gøre, eftersom vi havde det elendigt, jeg gik ned i mine karakter i skolen og kunne ikke koncentrere mig. det fortsatte sådan i lang tid, vi blev venner,uvenner, venner osv osv.
men så for 2½ uge siden skrev min far til min "papmor" at han ikke vil have noget med hende at gøre mere, eller mine søskende, hun spurgte hvad så med Mette? skal hun ned til jer og bo? og det eneste han svarede var "nej skal ikke have noget at gøre med hende mere! hun hader mig, har altid gjort det og vil altid gøre det!"
- der sagde det virkelig klik for mig! jeg blev så ked af det! har aldrig følt sådan en smerte som jeg følte der. var rigtig skuffet over at min egen far sagde at jeg altid har hadet ham?! jeg har hele mit liv været hans lille prinsesse, hans egen lille pige, selvom han har budt mig en masse lort. nu har jeg så bare det problem at jeg ikke har lyst til at være her mere igen?! synes det er for hårdt, græder hele tiden, gider ikke rigtig noget. har 2 gange taget for mange hovedpine piller.
- Hvad skal jeg gøre? har ikke rigtig nogen at snakke med? tør ikke gå til min "papmor" ? håber i kan hjælpe mig.

Kommentarer

 Der er flere ting du kan gøre:

  • - Du kan prøve at snakke med din "papmor"
  • - Du kan også prøve Cyberhus chatrådgivning, de er rigtig gode og professionelle

Jeg synes også at det var en god ide at spørge her inde hvor at alle kan svare. Held og lykke her fra.

 

MVH.

DD

384

Hej med dig..

Det gør mig ondt at høre, at din far sige alle de ting til dig og din familie, og på den måde tager afstand fra dig. Jeg kan godt forstå at det har slået dig helt ud.

Jeg synes det er forkert af ham at behandle dig på den måde og det lyder til at der er noget inden i ham som han har det svært med, og så lader han det gå ud over dig. Det er ikke okay.

Jeg er meget enig med DD, at selvom du synes det er svært at snakke med din papmor, så er det en rigtig god ide. Det lyder til at du har det godt med hende og det er måske et godt sted at starte. Det du har brug for lige med det samme, er en voksen som du kan fortælle hvordan du har det og en som kan trøste dig og lytte til dig.

Du skal ikke gå alene med det her, fordi så gør det endnu mere ondt inden i og det er rigtig svært at gøre noget ved det alene. Du kan faktisk bruge forskellige voksne i den her situation. Som DD skriver, så er chatrådgivningen en rigtig god idè, fordi udover at få chattet anonymt med en voksen der rigtig gerne vil lytte, så kan de voksne hjælpe dig med at finde de rigtige voksne som kan hjælpe dig lige nu.

Det kan også være en venindes mor, en rar lærer når du starter på skolen igen, eller måske en helt anden du kender.

Jeg håber du griber nogle af de muligheder du har, fordi du fortjener helt klart at der er voksne som passer bedre på dig.

Venlig hilsen

Erroll - Cyberhus

369

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program