hvad kan vi prøve

forumspørgsmål

hvad kan vi prøve

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 9 måneder siden

Jeg er 13 år og min fyr er lige fyldt 14, vi kysser og snavner hinanden meget. Nu er vi begyndt at snakke om at vi gerne vil gå videre og begynde at røre hinanden og den slags. Vi er begge enige om at vi nok ikke er helt klar endnu med at dyrke sex og bolle. Men vi vil gerne prøve at røre hinandens krop og gøre nogle frække ting sammen.

Har i nogle ide´er hvad vi kan gøre sammen? hvis vi ikke er helt klar til at bolle endnu. Hvad kan i forslår vi prøver? blowjob, handjob eller noget helt andet???

 

Tak :)

Kommentarer

hejsa :)

har da et par foreslag. Dem du allerede har skrevet er helt fine til at starte med. Din fyr kan også give dig finger, slikke dig, slikke din krop, mærke hinanden så man lærer hinandens kroppe at kende. Noget som jeg synes er romantisk og som også bringer hinanden tættere, er hvis man laver en picnic-date :) Det er jeg ved at prøve at få min kæreste med på i øjeblikket ;)

Lav en madkurv incl. lidt drikkelse (sodavand eller hvad i nu er til) og så et tæppe og så find et stykke græs et lidt afsides sted. Der kan i så sidde og hygge og spise sammen mens i nyder naturen sammen og snakke om ting i måske ikke vidste om hinanden. ting som er sket eller som i gerne vil have skal ske. Jeg ved bare at jeg har meget nemmere ved at tale helt frit når jeg er ude i naturen. Det føles så dejilgt befriende. Har i været nøgne sammen endnu? Man kan jo også bare ligge nøgne sammen og røre ved hinanden. Da jeg var 13/14 år var jeg endnu ikke klar til at give et blowjob. Jeg blev 16/17 år før jeg ture prøve, så hvis der er nogle ting du/i ikke er klar til eller i tvivl om i er klar til så lad endelig være! Man fortryder det hvis man gør noget man ikke er klar til. Så er det bedre at vente. og jeg er faktisk glad for at høre at i ikke har haft sex sammen endnu, for det er så vigtigt at man ikke gør det for tidligt eller med den fokerte, så det er rigtig dejligt at høre at i vil vente lidt endnu :)

Men held og lykke med det hele. Håber i kan bruge mine råd :)

589

~ jeg ved ik om du mener 'røre' med el. uden tøj :i og jeg behøver ik vide det

- med tøj.; i sengen

- uden tøj.; tag et bad sammen

587

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program