Angst for lyde og bevægelser

forumspørgsmål

Angst for lyde og bevægelser

forumspørgsmål af
17 årig Esbjerggenser
17 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Efter jeg styrtede på Mallorca ud over et bjerg har jeg været bange og gået i panik når folk spiser og åbner deres mund. Jeg er her på det sidste begyndt at græde og blive sur. Der var ingenting før jeg styrtede, men efter har jeg bare ikke kunne klare lyde og bevægelser omkring munden på folk.. Er der noget jeg kan gøre?

Kommentarer

Som du selv har givet udtryk for oplever du angst, som meget muligt er kommet efter din ubehagelige oplevelse på Mallorca.
Jeg synes at du burde tale med en som du kan stole på, og måske enten få dem med til lægen eller selv gøre det. Angst er noget vi alle sammen oplever, men så snart det begynder at påvirke ens hverdag så meget at man ikke kan nyde det mere så er det bedst at få hjælp. Selvom vi her inde vil gøre alt for at hjælpe, så lyder det som om at du gerne vil finde ud af hvad der sker og hvad ud kan gøre, og det vil du altså bedst finde ud af hos lægen; og jeg vil gerne lige nævne at det er absolut intet flovt eller dumt ved at du har det på den måde du har det.
Held og lykke med det.

528

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program