Musik...

forumspørgsmål

Musik...

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 2 uger siden

Hej alle sammen. Jeg er en pige på 13. Og jeg er helt forgabt i musik. Jeg håbede egentlig bare på, at der måske ville være nogen derude, som var lige så vild med musik, som jeg er. Jeg synes ikke at jeg kender så mange, som der lytter til det samme som mig selv. Det som jeg lytter mest til i øjeblikket er: The xx, Arctic Monkeys, Twenty One Pilots, The Kooks, The Beatles, Ramones, Joy Division, Rolling Stones. Som du nok kan se, er min musiksmag lidt blandet... Nogen som lytter til noget af det samme? :)

Kommentarer

Hej Anonym
Jeg elsker musik helt vild meget, hører det konstant og spiller også selv. Jeg spiller dog klassisk musik og lytter også til klassisk musik, men kender fuldkommen til det med at være nærmest besat af musikken. Hvis jeg dog ikke hører klassisk musik elsker jeg at lytte sådan lidt ældre musik som, The Beatles, Rolling Stones, John Lennon, Elton John, John Denver, Kim larsen, brøderne Olsen, Dolly Parton. J Rice, Roger Whittaker. The script, m.m.

1111

Hej Musicgirl.
Synes også at klassisk musik kan være rigtig dejligt. Jeg spiller selv klaver, og kæmper lige for tiden med at lære Für Elise og Moonlight Sonata 1st Movement.
Hvilket instrument(er) spiller du så?
Og lytter dine venner også til det såkaldte ældre musik som Beatles, Rolling Stones, Elton John osv.? Eller er det ligesom mig, som har svært ved at spille noget musik for mine venner, uden at de rynker brynene? (:

1197

Rigtig fedt, det er begge to rigtig gode stykker for klaver. Jeg spiller selv blokfløjte, mest barok musik, på MGK og har ved siden af klaver og kirkekor.Jeg er selv i gang med en d - mol´s sonate af Telemann. Jeg er den enste i min omgangskreds som rigtig lytter til den ældre musik, men den minder mig bare så meget om min barndom, fordi det er det mine forældre altid har hørt. Og så er det også bare federe musik ind det moderne pop, som jeg ikke er meget mere en fire akkorder til over hunderede forskellige sange, der er ikke meget dybde i.

1091

Jeg hører god musik. U know what im saying

1110

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program