Wtf is wrong with me

forumspørgsmål

Wtf is wrong with me

forumspørgsmål af
Martin
15 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej jeg syntes jeg har ændret mig meget på det seneste jeg er lige pludselig begyndt at syntes at nolge meget dybe og creepy ting er meget interessante og er lige pludselig begyndt at elske japanerne og alt muligt og det mest underlige er at selv når jeg er glad føles det som om jeg er lidt trist hvad fanden skal man gøre det var ikke hvad jeg forventede puberteten var.

Kommentarer

Kære du,

Du skriver ikke vildt mange detaljer, og jeg kunne godt tænke mig at vide, om du selv ved, hvor det stammer fra. Om noget andet kunne have ført til, at du pludseligt elsker japanere osv.? Måske har der været en person fra Japan, som har påvirket dig, så det har udviklet sig. Måske et band, du har været fan af eller lignende, som har gjort at du har fået et eller andet specielt forhold til Japan. Eller måske er det bare kommet ud af det blå? Hvis det sidste er tilfældet, kan det være ret svært at arbejde med og svært at forstå. Men det er helt OK at have sære interesser, selvom man ikke selv forstår hvorfor de pludselig er der. Men hvis du ved, at de kommer fra et eller andet - hvad end det kunne være - fra fortiden, kan det være en god idé at finde ud af, hvad det er og tænke over hvorfor de påvirker dig, og hvorfor du interesserer dig for det, som du selv kalder "creepy".

Det er helt naturligt at ting vi tidligere har oplevet, påvirker os, og i teenage-årene kan det være meget mere ekstremt, fordi der sker så meget inden i os i den tid. Det kan føre til nye, sære interesser, som ofte er pinlige og måske forfærdelige eller føles helt forkerte.

Mit råd til dig er at du prøver at tænke over, hvor meget det påvirker dig og hvorfor. Jeg synes også det kan være en god idé at snakke med nogen om det, især hvis du føler dig trist.

Påvirker det dig rigtig meget, og rigtig negativt, synes jeg helt klart, at du skal snakke med nogen om det. Enten i det virkelige liv eller på en rådgivningschat som der er her på siden, eller en af de andre, man kan finde på nettet, eksempelvis UngOnline eller Børnetelefonens chat. Ellers tænk over det selv, og hvis det ikke er sååå slemt endda, så prøv at accepter at dine interesser er anderledes, for det er helt OK. Så længe man ikke gør eller har tænkt sig at gøre noget ulovligt eller skadeligt, er det helt fint at have sære interesser. :-)

Knus

1032

Nææh det er ikke det med japanerne der er problemet det skulle jeg nok ikke have skrevet men der er bare mange ændringer det er ikke så alvorligt men har sære interesser og en del kan ikke helt holde styr på det den ene da er det videnskab den anden er det pokemon den tredje er det random jeg er autist så det er svært at holde tankerne sammen men ser det list som en gave

1040

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program