skole og timer

forumspørgsmål

skole og timer

forumspørgsmål af
anonym
13 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Hey jeg er en pige på 13, og kan ikke vare over i skolen fordi jeg kan ikke lide at gå i skole. Hvad gør jeg ved det.

PS har meget dårlig selvhvær og føler mig over set af mine venner det skal lige siges at det en nogle venner det er ikke alle. Jeg har også ADHD 

Kommentarer

Hej pige på 13. Det er lidt svært for mig at hjælpe dig, når jeg ikke ved mere om din situation, men jeg vil gøre hvad jeg kan. Du er velkommen til at uddybe noget mere om din situation i tråden her, så jeg evt. kan komme med flere råd til dig.

Du skriver, at du ikke kan lide at være i skolen. Er det fordi du føler dig usikker og føler at dine venner overser dig, og så føler du dig alene, når du er ovre i skolen? Eller er det noget andet der er galt? Måske har du svært ved det faglige også? Svært ved at koncentrere dig?

Det er ikke så nemt at rette op på et dårligt selvværd. Det kræver tid og måske også noget hjælp udefra. Jeg ved ikke enormt meget om emnet, så det kan også godt være, du skal prøve at skrive til Cyberhus' brevkasse og få en voksen til at komme med et råd. Men jeg tror på, at der er nogle små ting man godt kan prøve selv. Jeg vil foreslå dig, at du hver morgen og hver aften, når du er på badeværelset kigger dig selv i spejlet og siger tre gange "jeg er god nok som jeg er". Det virker latterligt og det kan også godt være, du ikke selv tror på det, når du står der og siger det. Men man kan faktisk "narre" sin hjerne til at tro på ting man siger højt, hvis bare man siger det ofte nok. Det kan derfor faktisk godt gå hen og hjælpe dig, hvis du gør det hver dag i flere uger eller måneder.

Hvis du døjer med ADHD og måske føler at dine venner har svært ved at forstå dig, så kan det være du skal overveje at tale med dine venner om hvordan du har det og måske hjælpe dem til at forstå, hvad du føler og hvorfor du er som du er?

125

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program