Kan lide en dreng

forumspørgsmål

Kan lide en dreng

forumspørgsmål af
HendeDerPigen
13 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Halløj :))

Er lige startet på en ny skole, og folk har taget rigtig godt imod mig. Der er den her dreng som kan lide mig, og jeg kan egentligt også godt lide ham. Problemet er bare mine venner. De siger at han er træls, og alt sådan noget.

Ved ikke rigtigt om jeg skal følge mit hjerte, haha, eller lytte til dem. De har jo trods alt kendt ham i længere tid, end jeg.

Kommentarer

Hej pige :-) Jeg synes du skal lytte til dine venner og finde ud af, hvad de mener problemet er med drengen. Når du har lyttet til dem, så skal du danne dig dit eget billede af ham og se om du ser de samme problemer med ham som de gør. Det kan jo godt være, at de har fået et forkert billede af drengen og at du ikke ser det samme som de gør.

Så i sidste ende er det din egen mening om drengen der skal afgøre sagen - ikke dine venners. Men derfor synes jeg stadig du skal lytte til dine venner og høre hvad de har at sige, så du ikke gør noget dumt. Man siger jo "kærlighed gør blind" og her kan ens venner nogle gange se noget, som man selv overser.

79

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program