Psykolog

brevkassespørgsmål

Psykolog

brevkassespørgsmål af
RB
15 år
Oprettet 1 år 5 måneder siden

 

 

Svar: 

Kære dig

Hvor er det godt du skriver til os, det er rigtig svært at have det sådan. Jeg synes det er meget ansvarsfuldt, at du tager stilling til om du får noget ud af det tilbud du har. Det betyder rigtig meget at du føler dig godt tilpas med din psykolog, og kemien mellem jer er tryg og behagelig. 

Vi har I Middelfart kommune "Ungeliv" som er et anonymt tilbud, til unge mellem 13 og 25 år. Ungeliv kan rådgive dig om alt fra svære tanker, bekymringer, mobning osv. 

Hos ungeliv er intet for stort eller småt. Hvis vi ikke tænker vi er det rigtige tilbud, er det muligt at vi kan henvise dig videre, til de mange andre tilbud vi har I Middelfart kommune. Der er rigtig mange andre unge, som også har det svært, og det er helt naturligt at man engang imellem har brug for hjælp og støtte. 

Måden du får fat i "ungeliv" på er; ved at chatte med ungeliv på https://cyberhus.dk/ung-i/middelfart og der sidder vi hver tirsdag fra 16:00-19:00. 

Derudover kan du også ring til ungeliv på 88324045 som er åbent mandag til fredag fra 11:00-13:00.  Under Corona er det hele lidt anderledes, ellers har Ungeliv normalt også mulighed for at mødes med dig på din folkeskole, eller andre steder hvor det er trygt for dig. 

Ungeliv er gratis, og under de første samtaler har du mulighed for at få rådgivning, uden dine forældre har givet dig lov. 

Jeg synes det er rigtig modigt at du skriver her på brevkassen, og med den mod er jeg sikker på du finder præcis den rigtige hjælp.

Håber at hører fra dig. 

Bedste hilsner herfra. 

 

MiddelfartDortes billede
Dorte fra Ungeliv har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program