Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Er det normalt ikke at føle noget ved onani før man kommer?

Svar: 

Kære du.

Tak for dit spørgsmål.

Man kan ikke rigtig sige så generelt hvad der er normalt og hvad der er unormalt når det kommer til onani. Jeg vil personligt sige, at hvad du føler er ganske normalt. Vi mennesker er ikke alle lige følsomme når vi onanere.

Nogle har et mere følsomt nervesystem end andre, og føler derfor mere ved onani inden de kommer end andre. Nu ved jeg ikke om du måske har sammenlignet dig med nogen af dine andre venners oplevelse med onani, men hvis det er tilfældet så kan jeg fortælle dig, at hvad dine venner oplever vil du måske ikke selv opleve.  Vi mennesker er bygget forskelligt, og måske har du bare et nervesystem der virkelig skal have et ”spark” før du kan mærke noget- det er helt normalt fordi vi ikke alle sammen er ens.

Så du skal ikke bekymre dig hvis du frygter, at det du oplever er unormalt for det er det ikke. Har du har mod på det kan også snakke med andre drenge/mænd i din familie om det. Det kan fx være din far, bror, onkel, fætter. Hvis andre i din familie kan genkende det du oplever, er der måske bare tale om at I i jeres familie har et nervesystem som kræver meget stimuli for at I kan mærke noget- genetik kan jo også være årsagen her.

Ellers vil jeg sige hvis det påvirker dig i høj grad kan du evt. overveje at kontakte din læge for at finde ud af helt præcist hvorfor du ikke føler noget når du kommer. Jeg ved det kan være meget grænseoverskridende at skulle tale med en læge om dette, men som sagt det er ikke en nødvendighed medmindre du selv føler for det

Håber mit svar var behjælpeligt.

Venlig hilsen Kylie

cyberhuskyles billede
Kylie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program