Bobbel på penis hud

brevkassespørgsmål

Bobbel på penis hud

brevkassespørgsmål af
Dreng
13 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Jeg har en bobbel på penis huden Jeg har noget hvidt/gult der hvor tisset kommer ud Det svier mega meget hver gang jeg tisser

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder til, at du har fået en betændelse i dit urinrør. Det kan blandt andet skyldes dårlig hygiejne eller seksuelt overført sygdom, men jeg ved jo ikke om du allerede er seksuelt aktiv. Under alle omstændigheder skal en betændelse behandles, så man undgår komplikationer. Du bør kontakte din læge, så du kan undersøges og sættes i relevant behandling.

Om "boblen" har noget med betændelsen at gøre eller ej, kan jeg ikke vurdere ud fra de få oplysninger. Knopper på penis kan skyldes mange ting, og lige omkring penishovedet ses der faktisk ret tit små ufarlige knopper, som er helt normalt forekommende. Det kan også være en almindelig bums, men det kan også dreje sig om et sår, som kan være forårsaget af herpes virus og kræver behandling. En hårsæk kan også ligne en knop. Man kan også få blæner, som er små sække med væske, typisk forårsaget af seksuelt overført sygdom. Cyster er ligeledes væskefyldte, oftest med en hvidlig væske, og disse er som regel fredelige og kræver ikke nødvendigvis behandling. Vorter kan også ses på penis og er tegn på seksuelt overført sygdom. Uanset dine øvrige symptomer vil jeg anbefale dig at få "boblen" tjekket ved lægen.

Rigtig god bedring.

Mvh Tatjana 

Tatjanas billede
Tatjana fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program