Jeg er forelsket

brevkassespørgsmål

Jeg er forelsket

brevkassespørgsmål af
Jeg har ikke lyst til at svare
13 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

Hej Jeg har været vild med en pige i et stykke tid og keg kunne godt tænke mig at spørge ol vi skulle bære kærester men jeg er bange for at det vil blive akavet i mellem os og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal spørge hende. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre jeg håber i kan svare å hvad jeg skal gøre Hilsen en forvirret pige

Svar: 

Kære du

Super godt du skriver ind, og fortæller hvad du har på hjertet.

Det er helt naturligt, at du føler dig nervøs ved tanken om at skulle spørge hende om i skal være kærester, især når din bekymring også går på hvorvidt det vil være akavet mellem jer hvis hun sagde nej.  Det helt okay at have bekymringer om, for der er altid en risiko for afvisning, og det er aldrig sjovt at sidde i. Men hvis du virkelig kan lide hende, så syntes jeg det er det værd at tage chancen og spørge hende.

Mit bedste råd er at være ærlig og direkte. Du kan for eksempel sige noget som "Jeg har virkelig nydt at tilbringe tid sammen med dig, og jeg vil gerne vide, om du vil være min kæreste?" Det er vigtigt at give hende tid til at tænke over det og svare, så vær tålmodig og accepter hendes beslutning hvad end den bliver.

Hvis du er for genert til at spørge hende ansigt til ansigt, så kan du måske overveje at skrive et lille brev eller en sms til hende hvor du beskriver dine følelser for hende, og at du gerne vil være mere end bare venner. 

Husk også, at respekter hvis hun ikke har det på samme måde som dig. Det er en del af livet at man risikerer at blive afvist af en man virkelig godt kan lide, og det er vigtigt at respektere hendes valg og i kan altid fortsætte med at være venner, hvis det er det, I begge ønsker.

Håber du kan bruge mit svar og al held og lykke til dig!

Venlig hilsen Kylie

cyberhuskyles billede
Kylie fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program