Smerter efter man kommer.

brevkassespørgsmål

Smerter efter man kommer.

brevkassespørgsmål af
Magnus
13 år
Oprettet 1 år 10 måneder siden

Hej CyberHus. Her for et par måneder siden skrev jeg til jer om at jeg spiller for meget pik. Jeg kan ikke lade vær og nu har det problem så gjordt at hver eneste gang jeg kommer får jeg smerter i min penis og der går cirka 1-2 timer før smerten går væk. Jeg har brug for at vide om det er infection eller om det er fordi jeg kommer for meget? Skal lige siges jeg kommer mellem 3-5 gange om dagen.

Svar: 

Kære Magnus 

Tak for dit spørsmål. I din alder er det ikke unormalt, at man onanerer (spiller pik) flere gange om dagen. Hvis smerterne i penis kun er til stede efter onani, tænker jeg ikke, at der er infektion. Infektion viser sig oftere ved, at det svier når man tisser, eller at der drypper udflåd fra penis i løbet af dagen (altså når man ikke onanerer). Smerterne i penis efter udløsning kan måske skyldes, at du onanerer ofte. Så kan man godt blive øm, både omkring forhuden og på selve penis. Hvis man er øm omkring forhuden kan det skyldes at man trækker forhuden lidt for stramt og lidt for langt tilbage. Smerterne i penis kan måske skyldes, at du er lidt "for hård" ved penis.

Måske kan du prøve dig frem, og se om det gør mindre ondt, hvis du er lidt blidere og tager knapt så hårdt fat? Det kan godt tage tid at finde den mest behagelige måde at onanere på. Og måden man onanerer på kan jo også svinge alt efter om man har god tid, hvor ophidset man er, og hvad man onanerer til (om det er porno, en fantasi, et billede eller lignende). Så jeg vil anbefale at du prøver dig lidt frem :) Prøv måske at hold lidt mindre stramt om penis og evt. ikke at trække forhuden så langt og stramt tilbage, hvis smerterne sidder omkring forhuden. Nogle gange kan det også hjælpe, hvis man lige holder en lille pause med at onanere et par dage, eller måske bare gør det lidt færre gange om dagen, hvis du kan det :) Jeg håber mine råd kan hjælpe.

Hvis smerterne fortsætter,  og de forhindrer dig i at onanere, kan du jo altid tale med din egen læge om det, da han også har mulighed for at undersøge din penis. Lægens telefonnummer står på sit gule sygesikringskort og man kan altid ringe og tale med dem om den slags, eller bestille en tid til en snak om det. 

Med venlig hisen 

Eva, læge

EvaRs billede
Eva fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program