sex lyst

brevkassespørgsmål

sex lyst

brevkassespørgsmål af
anonym
13 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

jeg har sex lyst som 13 årig og min pik er 16cm lang når den er i stiv tilstand hvad gør jeg?

Svar: 

Hej dreng 13 år

Først og fremmest skal du have mange tak for dit spørgsmål her i brevkassen. 

Jeg vil for en god ordens skyld starte med at oplyse dig om, at der i Danmark er en seksuel lavalder som betyder, at du ikke må dyrke sex med nogle som er ældre end 15 år. Dette glæder så længe, at du selv er under den seksuelle lavalder som er 15 år i Danmark. Grunden til at jeg skriver det til dig er, at det er naturligt at man som 13 årig har lyst til at dyrke sex og udforske sin egen krop, seksualitet og egne grænser. Men det er ikke nødvendigvis det samme som at man er klar til at have sex. Derfor kan det være rigtig godt, at starte med at onanere for på den måde, at finde ud af hvad man kan lide og hvad man ikke kan lide. Når man onanere får man tilfredsstillet sine seksuelle lyster og behov på en god og sund måde, hvor du samtidig sikre dig, at du ikke overskrider dine egne seksuelle grænser.

Du skriver, at din pik er 16 cm lang når den er stiv. Det tænker jeg heller ikke er nogen udfording, da det nemlig IKKE er størrelsen det kommer an på, men langt mere om hvordan man bruger den. 

Da du "kun" er 13 år, så har du stadig en masse tid til at lære dig selv og din egen krop endnu bedre at kende, inden du nødvendigvis skal ud og have sex med andre. Og det er en rigtig god idé at bruge noget tid på det. For når du kender dig selv og din krop rigtig godt, så bliver det en endnu bedre oplevelse, når du skal til at være sammen med en partner.

Jeg håber at du kan bruge mit svar. God fornøjelse!

Mange hilsner 

Sara  

 

 

SaraSs billede
Sara fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program