Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Jeg er en 14 dreng der er sygt liderlig, og det har jeg været siden jeg var 11. Men har DSV aldrig haft sex. Tænker ikke på andet end sex, og jeg onanere 2-4 gange om dagen. Jeg kan ikke vente med at kneppe , hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hey Anonym 

Det er tydeligt at sex fylder helt vildt meget i dine tanker hele tiden, og derfor giver det også god mening at onanere, som du gør. 

Den første tanke jeg får, når jeg læser dit brev, er at du lyder ret meget ligesom stort set alle andre drenge, jeg har mødt i din alder. 

Du er i puberteten, og hormonerne hamrer rundt i din krop. For langt de fleste betyder det, at der er ikke er ret meget plads til andre tanker, end dem der handler om sex og liderlighed. 

Du spørger, hvad du skal gøre, og mit svar er sådan lidt i den kedelige ende, for jeg tænker egentlig ikke der er en enkel løsning, andet end tålmodighed. 

Mange begynder at tænke på sex, og begynder at onanere når de kommer i 11-12 års alderen. Nogle er ældre, men langt de flest unge har det til fælles, at de har sex, første gang, efter de er fyldt 15-16 år. 

Så hvorfor har langt de fleste unge først deres seksuelle debut i 15-16 års alderen, når sex fylder så meget i tankerne lang tid før? 

Det handler selvfølgelig om at man skal føle sig klar til sex. Man kan sagtens føle sig helt cracy liderlig, og tænde vildt på tanken om sex, men det er ikke det samme som at man er klar. 

Det sex man ser i porno er simpelt og lige til. Sådan er virkeligheden ikke. I virkeligheden er sex enormt intimt og fyldt med både fantastiske, og nogle gange lidt svære følelser. 

For langt de fleste er det vigtigt at første gang er med et menneske man føler dig rigtig tryg ved, og det tager jo tid at finde. For mange er den første gang med en kæreste, så måske er det første skridt?  I hvert fald én man er tryg ved, som har samme ønsker til sex, som man selv har. Det tager som sagt tid. Hvis du bare leder efter en at have sex med, mens de fleste andre leder efter nogen, som de kan udvikle følelser for, og udvikle tætte bånd til, før de leder efter sex, så kan det godt tage lidt tid. 

Bare rolig...det skal nok komme. Du har bare ikke travlt. Bliv ved med at gøre det du gør, og vid at du har det fuldstændigt ligesom de fleste andre 14-årige du kender. Giv den gas på fantasierne og med onanien. Det med sex, skal nok komme hen af vejen. 

Mange hilsner Lasse

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program