Forhud

brevkassespørgsmål

Forhud

brevkassespørgsmål af
Janus
16 år
Oprettet 4 år 22 timer siden

Hej derude, min forhud kan ikke trækkes helt tilbage når jeg har rejsning. Jeg gik til lægen med det og fik noget medicin. Men jeg tænker på, om det måske kunne være en fordel med forhuden så man holder længere tid i sengen, kan det passe?

Svar: 

Kære Janus

Tak for dit brev. Jeg er glad for at høre, at du har været ved læge og få det tjekket og at du har fået noget medicin til at kunne afhjælpe dit problem. Jeg håber, at medicinen hjælper, som den skal.

Til dit spørgsmål om, hvorvidt  forhuden er en fordel ift. at holde længere tid i sengen eller ej, vil jeg svare, at det kan være meget forskelligt fra person til person. Hvor længe man kan holde handler for nogle fyre også om, hvem de er sammen med eller om de oplever stress eller andre ting, der kan "forstyrre" nydelsen under sex. Det er derfor også forskelligt, hvordan mænd oplever sex med eller uden forhud. Nogle synes, at de får mere nydelse af ikke at have forhuden. Nogle oplever at de får mindre nydelse uden forhuden, mens andre ikke tænker over det og ikke kan mærke forskel. Til gengæld er der fyre, som har fået fjernet forhuden, der fortæller, at de føler sig mere hygiejniske og rene uden forhuden, fordi der derved ikke er risiko for eksempelvis nakkeost på penis. 

Hvis spørgsmålet stadig fylder hos dig, kan det måske gøre dig mere rolig at tale med lægen om det? Hvad tænker du om det? Nogle gange kan man gå fra lægen uden at have stillet alle de spørgsmål, man ville og som man først kommer i tanke om efterfølgende. 

Jeg håber, at kan bruge mit svar. 

Med venlig hilsen

Malou

 

Batesis billede
Malou fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program