Det giver ikke mening mere

forumspørgsmål

Det giver ikke mening mere

forumspørgsmål af
Adnan
17 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Blev mobbet gennem hele folkeskolen, det har fået mig til at tænke at jeg er dum, hjælpeløs. Kan ikke engang sige min mening uden, frygten for at blive gjort nar af.
Ved ikke hvad jeg skal gøre

Kommentarer

Mobning er aldrig hverken rart eller acceptabelt. Mit forslag er, at du snakker med nogen om det... Uanset hvad, så lyder du bestemt ikke som en hjælpeløs eller dum person - Du har jo taget mod til at skrive herind. 

Vi alle har vores svagheder. Det er okay... Vi skal bare huske, at vi har vores helt egene stærke punkter også. 

Det at have en mening om noget, er faktisk meget nødvendigt i et demokratisk land. Du skal bare huske at de mennesker du deler din mening med, også selv har en mening.

Livet er ikke nemt, men gud eller hvad man nu tror på, har sat os i verden af en grund ;-) 

82

Det at være et stærkt menneske der tør sige sin mening er svært. Specielt når man har været udsat for noget som har svækket sin troværdighed til andre. 

Vi lever i et demokratisk land hvor vi har ret til at have en mening. Man skal bare huske ayøt når man deler sin mening med andre kan sige imod fordi de også er ret til at en mening. Men det faktum at du er blevet mobbet gør at du har fået svækket dit selvværd.... Og det er noget man skal tale med nogen om.

SMIL! Du er helt klart et fantastisk menneske som måske er lidt anderleds fra dem som er meget viljestærke... Men det ændrer ikke på det faktum at du er et menneske. Og hvis du tror på gud så er du lige med alle mennesker for alle mennesker er guds børn.

Jeg håber at du kan bruge mit svar ;-) KH Siri

79

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program