mental ustabilitet

forumspørgsmål

mental ustabilitet

forumspørgsmål af
N
13 år
Oprettet 4 år 2 måneder siden

Hej. jeg har det ikke så godt, jeg ved ikke hvad der er galt med mig, men jeg føler der er et eller andet. Mine forældre skældens hele tiden, og når de ikke gør, skælder de mig ud over de mindste ting. min lillesøster, kan jeg ikke fordrage, hun skal altid fortælle mig hvor grim jeg er, skære ansigter og så stjæler mine ting. (hun er 11) Hun opføre sig som et englebarn når mine forældre er der, men lige så snart de kigger væk er hun ligsom djævelen selv. Jeg føler ikke der er plads til mig, i mig og min venindes venskab, hun snakker altid om hende selv, og jeg har ikke "the company by the balls" til at fortælle hende det. hun sagde til mig her for ikke ret lang tid siden, at hun ikke interesserer for andres problemer. jeg græder mig selv i søvn hver nat, og kan ikke se meningen med livet mere... jeg har nogle gange selvmordtanker, jeg ved ikke hvad jeg skalgøre mere. jeg kommer IKKE til at fortælle mine forældre om det, jeg stoler ikke nok på dem.. please hjælp..

Kommentarer

Hej N

Hvor er det trist at du går og har det så dårligt. Det har du på ingen måde fortjent. Det lyder ikke som om din familie fungerer særlig godt, så jeg kan godt forstå, hvis du ikke føler at du kan regne med deres hjælp. Så jeg tænker også at du må se om du kan få hjælpen et andet sted fra.

Din veninde lyder heller ikke til at være til meget hjælp. Jeg tænker på om du har andre i din familie du kunne tale med? Dine bedsteforældre eller en onkel eller tante? Eller måske din klasselærer?

Jeg ville enormt gerne kunne hjælpe dig og støtte dig, men det er selvfølgelig svært, når jeg kun kan skrive her. Du er ihvertfald velkommen til at skrive her igen ?

Knus!

110

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program