finger

brevkassespørgsmål

finger

brevkassespørgsmål af
Jonas
15 år
Oprettet 6 år 6 dage siden

Hej. Jeg er en dreng på 15. Jeg har været sammen med to piger der gerne ville have finger. Jeg troede det var ret let, men har fundet ud af det er ret svært for piger er åbenbart vidt forskellige hvad det angår, det vidste jeg ikke. Den første ville have to fingre op i det store hul og så skulle jeg bare arbejde rytmisk. Så troede jeg jo jeg havde lært det. Men nu har jeg så været sammen med en pige igen som gerne ville have finger. Jeg troede bare jeg skulle gøre det på samme måde igen, men fik af vide at det skulle jeg absolut ikke! Hun ville bestemt ikke ha fingre op i det store hul. Hun ville kun gnubbes udenpå på klitten og så have en finger fra min anden hånd op i numsen. Nu er jeg ret forvirret for hvad vil mon den næste pige? Er det almindeligt at piger er så forskellige? Hilsen Jonas

Svar: 

Hej Jonas.

Jeg kan godt forstå, at du er ret forvirret over, hvordan du skal give en pige finger, når du har haft forskellige oplevelser, og om piger virkelig er så forskellige. Det korte svar er ja! Piger er meget forskelligt, og det er de nok på alle områder - ikke kun i forhold til sex.

Det gør det bestemt ikke let at være sammen med en ny, hvis man lige følte, at man havde fundet noget, der fungerede, og så er det pludselig noget nyt. Det kan godt gøre, at man bliver lidt nervøs, når man er sammen med en ny person. Men jeg kan berolige dig med, at den pige, du er sammen med, nok har det på helt samme måde som dig. For det kan være, at hun har været sammen med drenge, som kunne lide noget på bestemt måde, og hvor du kan lide det på en anden måde. Men selvom det kan være lidt forvirrende, så kan man også prøve at se det som en spændende oplevelse, for det er faktisk meget af det, sex handler om - at være nysgerrige på hinanden sammen.

Men jo flere erfaringer du får, jo nemmere kan det også være for dig, når du er sammen med en ny, for hvis der er én ting, der ikke virker, så kan du prøve noget andet, der virkede ved en anden pige. Og ellers kan du altid spørge, hvad pigen kan lide, eller spørge, når du prøver dig frem, om det er rart, det du gør. Generelt kan man sige, at piger er meget følsomme på og omkring klitoris, og det er ofte den orgasme, som de fleste piger kan få. Så det plejer at være meget sikkert at gå efter det. Men jeg tænker, at det vil være en god idé, hvis du spørger løbende, så du ved, om pigen synes det du gør er rart.

Jeg håber, du har fået svar på dit spørgsmål.

Mange hilsner Pernille

PernilleBs billede
Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program