Ting i numsen

brevkassespørgsmål

Ting i numsen

brevkassespørgsmål af
Tobias
15 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

Hej, jeg er en dreng på 15 år. Jeg har længe undret mig over om det er normalt at lege med sig selv på underlige måder. Jeg har jævnligt stukket en finger op i mig selv det sidste år, og føler det er ved at blive lidt kedeligt. Jeg får ikke den følelse jeg fik der jeg begyndte. Er der måske nogle andre ting i kunne anbefale? Og kan man bruge noegt andet istedet for glidecreme. Fordi de sidste mange gange har jeg bare stukket fingeren op, og det gør nogle gange lidt ondt. Men nar jeg først får den ind, er der en form for væske der føles ligesom glidecreme... hvad er det? Tak på forhånd...

Svar: 

Hej Tobias

Jeg kan berolige dig med at det er helt almindeligt at have lyst til at onanere på alle mulige forskellige måder. At stikke noget i numsen er slet ikke så ualmindeligt, og hvis du synes det er rart, er der ingen grund til at stoppe. 

Du kan som udgangspunkt bruge hvad som helst der ikke er alt for stort, skarpt eller spidst. En gulerod, et lys...ja, det er sådan set kun fantasien der sætter grænser. Det er dog vigtigt at du bruger et kondom, så der ikke kommer bakterier fra de ting du bruger, op i endetarmen. Og så er det selvfølgelig også vigtigt at du ikke bruger de ting du kommer op i numsen til andet bagefter...heller ikke selv om der har været et kondom på. 

Jeg er faktisk ikke meget for at anbefale et alternativ til glidecreme. Nogle bruger sæbe, vaseline eller almindeligt creme. Men det er ikke lavet til at komme op i endetarmen og det kan altså godt give irritation og kløe. Hvis du absolut skal bruge noget andet, vil sæbe helt uden parfume, være bedst. Men det garanterer ikke, at du ikke kan blive rød og komme til at klø.
Du kan købe glidecreme på alle apoteker, og det er og bliver bare det bedste og mest sikre. 

Det her med væsken, er jeg lidt mere i tvivl om. Vi har alle slimhinder i tarmen, som udskiller en klar væske. Det kunne godt lyde som om det er den væske du får på fingeren. Men det er svært at sige helt præcist.

Håber det gav dig lidt af det du søgte

Mange hilsner 
Lasse

 

Lasses billede
Lasse fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program