Gruppechatten d.08 februar

blogindlæg

Gruppechatten d.08 februar

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Tusind tak for en lærerig gruppechat


Igår handlede chatten om jeres erfaringer med de forskellige chats her på Cyberhus. I var vildt seje til at give feedback og fremhæve hvad I synes at chatten kan. En af jer skrev om kommunechatten: "1-1 chat bruger kun århus chatten når jeg sur og vred dm snakker jeg med om hvordan det er at være mig", en anden skrev om gruppechatten: "Man kan få nogle andre synsvinkler på nogle ting, men også bare få opfyldt det sociale behov, hvis man er meget introvert.", og en skrev om 1-1 chatten: "når man skriver 1-1 kan man skrive om det andre ikke skal vide og så det en voksen der lytter og forståår en".

Vi er rigtig glade for at I kan bruge de forskellige chats til forskellige ting, og vi fik også nogle gode ideer til hvad vi kan gøre bedre. F.eks. skrev en ung: "Måske man kunne lave to chats? En for "mindreårige" og en for teenager/voksne?" og en anden kom med en god idé ift. at advare børn om voldsomme emner "Bare lige sige det. Ellers kunne der måske ude ved brugerlisten eller ihvertfald uden for vinduet være en lille note hvor der stod, at lige nu kunne samtalen virke ubehagelig for nogle."

Noget for nogen

Vi ved godt at det er svært at lave noget som gør alle glade, men vi vil rigtig gerne blive ved med at høre jeres tanker om Cyberhus. I den her blog kan du komme med feedback om alt her på Cyberhus. Det kan også være at du tænker at der mangler en brevkasse eller noget andet som ville gøre det federe for dig. Et rigtig godt eksempel er at vi faktisk indførte non-binær kønskategorien efter det var blevet efterspurgt. Så tak for det!

Cyberhus er for og med jer

Vi forsøger altid at blive bedre til at kunne give jer den bedst mulige rådgivning, og det er også derfor at vi så gerne vil høre fra jer. Vi kan ikke garantere at vi kan klare alt, men vi vil rigtig gerne gøre vores bedste. Det gælder også ift. temaer her på gruppechatten, hvor vi virkelig forsøger at udføre jeres ideer. 

På tirsdag

Som I nok har set, så holder Sophie åben gruppechat på tirsdag. Det glæder hun sig meget til. Det er også Sophie som er i chatten næste torsdag, hvor emnet er kærlighed og forelskelse. 

Jeg glæder mig til at chatte med jer igen

Kærlig hilsen

Rådgiver Signe

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program