Blogs

Mit navn er Carina. Jeg er 28 år og jeg er et mælkebøttebarn. Jeg er voksent barn af en alkoholiker, vokset op med en alkoholisk far, hvis misbrug har fyldt størstedelen af mit liv.

Vores bånd til hinanden var stærkt, men usundt for mig. Jeg oplevede meget tidligt, at jeg skulle sikre og...

Carinas billede

Her deler Cyberhus nyheder om design, funktionalitet, åbningstider, ferie og meget mere :)

Cyberhuss billede

Gruppechat.dk afholder gruppechats om mange forskellige emner.

Gruppechat.dk er en del af Cyberhus familien.

Gruppechat.dks billede

Her kan du læse indlæg fra unge som ikke har deres egen blog, men alligevel har tanker eller erfaringer de gerne vil dele.

Gæstebloggers billede

Jeg er en pige på 23 år, som er vokset op med en alkoholisk far. Mine forældre er skilt og jeg har to halv søskende. Min blog kommer til at handle om min barndom og om hvordan det har været for mig, at have ansvar for mine to mindre søskende.

Lykkes billede

Denne blog vil komme til at handle om min barndom med omsorgssvigt og kampen om at få det bedere. Jeg vil fortælle om hvad der virker for mig og hvad der har været svært og derved håbe at hjælpe andre som også har det svært, så tror du jeg kan hjælpe, så skriv endelig spørgsmål i kommentarfeltet...

Musicgirls billede

Netlivs bloggen er en blog af Cyberhus, der udelukkende har fokus på børn og unges liv med sociale medier. Vi er interesseret i, hvordan DU bruger sociale medier, hvad der fylder for dig, eller hvad du godt kunne tænke dig at vide mere om. Os bag bloggen er til daglig ude på folkeskoler i hele...

Netlivs billede

Her kommer nok snart en beskrivelse af Projekt BRUS :-)

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program