Valentinsdag-gruppechat

blogindlæg

Valentinsdag-gruppechat

Skrevet af
Gruppechatten
Oprettet 1 år 1 uge siden

Kære alle

Onsdag er det Valentinsdag, og hele den vestlige verden går amok i kærlighedserklæringer, kærlighedsfilm, romantiske dates, roser, chokolader og så videre, og så videre. Kærlighed og forelskelse er skønt og at have en at dele valentinsdag er fantastisk. Valentinsdag er en dag, hvor man i virkeligheden viser, hvor glad man er for en anden, og hvor lykkelig man er over at kunne dele hver dag med dem. Selvom det der betyder mest er, hvor god man er til at vise sin kærlighed hver dag, så er valentinsdag alligevel blevet dagen for kærlighed. Både lykkelig og ulykkelig kærlighed. 

Kærlighed gør også ondt

Kærlighed er noget af det, der fylder aller mest for os, kærlighed bringer os op i ekstrem lykke men også ned i overvældende sorg. Og hvad sker der egentlig, når vi mister en, vi elsker? Denne sorg over tanker om fremtiden, der pludselig ikke længere kommer til at ske, følelser der pludselig ikke gengældes eller er der længere. Det er en stor proces at komme igennem et knust hjerte. Og alt dette kommer også til udtryk på valentinsdag, netop fordi man mindes om kærlighedens vidunderlighed, men også smerte. Det er noget af det smukkeste ved kærligheden; hvor mange følelser den egentlig indebærer. Sorg, jalousi, lykke, lyst, tristhed, glæde. 

Kærligheden er det værd

Efter et sammenstød med den svære kærlighed, kan man godt blive brændt så slemt, at man mister lysten til at kaste sig ud i det hele igen. Selvom det er svært, så må man omfavne kærligheden med alle følelserne. Kærligheden er det værd. Og der er så meget kærlighed. Kærlighed fra venner, kærlighed fra familie. Men hvordan føles det at være forelsket? Kan man være forelsket på forskellige måder? Hvornår er et forhold godt, og hvornår er det ikke så godt? 

Alt dette skal vi snakke om på torsdag, og der er plads til alle, om man er forelsket eller ej. Jeg glæder mig! 

Masser af kærlighed

Rådgiver Sophie

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program