Giv os din feedback

blogindlæg

Giv os din feedback

Skrevet af
Cyberhus
Oprettet 11 måneder 3 uger siden

Vi vil meget gerne høre din mening. Både om det du synes godt om, og det der er mindre godt. 

Måske har du idéer til vores design eller en ny funktion. Det kan også være ris eller ros til den rådgivning du har modtaget. Hvad end du har på hjerte, vil vi gerne høre det. 

Smid en kommentar i tråden her, så vender vi tilbage. 

Hvis du har feedback, som du ikke ønsker offentliggjort kan du skrive til os, via kontaktformularen her

Gode hilsner fra 
Cyberhus-Teamet

Kommentarer

Det nye er nemmere at finde rundt i :-D

387

Hej, og tak for den positive feedback. Vi er helt enige. Det nye er meget lettere at overskue. 

359

Mange farver. Pang pang :) og nemt at finde rundt i

402

Hej

Jeg må så være ærlig at sige, at jeg synes det nye er meget svære at finde rundt i, kunne meget bedre lide det før! Men tror det fordi jeg har svært ved nye ting.... og helst vil det gamle!

368

Hej med dig

Det tror jeg der er mange der kan genkende. Det nye kræver altid lige lidt tid at vende sig til. 
Håber du bliver glad for det når du lærer det bedre at kende. 

402

Der meget bedre overblik og lige til og så det mere frisk at se på med farver

367

Jeg har skrevet til Brevkassen: "Endeløs mobning" og er faktisk vred over det svar jeg har fået. Derfor skrev jeg del 2: "endeløs mobing..del 2". Har I fåert dette. Men at skrive, hvad der ville ske, hvis jeg satte de støvler ind...sig mig fatter I ikke at jeg bliver mobbet!??!! at jeg IKKE er skyld i det? Jeg GLEMTE mine støvler!!!! Det er sku da ikke noget jeg gør med vilje. Sikke et tåbeligt svar!

378

Kære du

Når vi møder hinanden på en platform som Cyberhus, hvor der ikke er mulighed for at uddybe og forklare, vil vi ind imellem komme til at tale forbi hinanden. 

Jeg har læst spørgsmål og svar igennem flere gange, og jeg synes det er et godt svar. Jeg vil ikke gå længere ned i detaljerne i spørgsmål/svar. Det giver ganske enkelt ikke mening. Det er tydeligt at vi læser det meget forskelligt og ikke bliver enige. 

Det betyder ikke nødvendigvis at svaret er "det rigtige". Som udgangspunkt vil der nok altid være lige så mange forskellige svar som der er rådgivere, for vi er alle forskellige. Læst med dine øjne kan svaret sagtens være forkert eller tåbeligt. 

Rådgiveren har ønsket at give dig mulighed for at se nye sider af din situation, og måske finde nye handlemuligheder. Det synes jeg også rådgiveren gør, men det er ikke sikkert at du ser det samme. Du er i hvert fald ikke enig i rådgiverens betragtninger og forslag. Jeg tænker det er et vilkår for den her type rådgivning. Hvis rådgiveren havde kunne spørge ind til de ting du skriver, og senere uddybe sine svar kunne du måske have fået mere ud af rådgivningen? 

Jeg tænker om chatten kunne være et bedre alternativ for dig? Her er der nemlig lige præcis mulighed for at spørge ind, forklare og uddybe. Jeg tænker det kan give dig en bedre oplevelse, og give rådgiveren mulighed for at hjælpe dig bedre. 

Vi har ikke modtaget en del to til spørgsmålet her. Du er velkommen til at skrive igen, men jeg vil som sagt anbefale dig at bruge vores chat i stedet. Her tænker jeg du og rådgiveren vil have lettere ved at opnå en fælles forståelse. 

Mange hilsner Niels-Christian

 

361

Slap da af, det er da ikke noget at blive så sur over...

110

Hej :) Rigtig fint med det nye design herinde!
Jeg har skrevet flere breve til brevkassen, men det er noget tid siden nu. Jeg kan ikke huske hvad jeg kaldte brevene eller hvornår de præcis er sendt, men er der på en eller anden måde mulighed for, at finde dem igen?
Mvh Louise

365

Hej Louise

Fedt du kan lide designet :-)

Hvis du ikke kan huske tidspunkt eller titel, kan det godt blive lidt svært at finde. Vi har nemlig mere end 14000 spørgsmål/svar liggende på siden. 

Men hvis du kan huske hvad de handlede om kan du prøve at bruge vores søgefelt i toppen af siden. 

Hvis ikke du kan finde dem, kan det være du kan finde andre svar du kan bruge. Og ellers kan du måske overveje at skrive et nyt spørgsmål. 

Hvis du kommer i tanke om hvad de hed og sådan ca. hvornår du sendte dem...Så skriv igen . Så vil vi gerne prøve og hjælpe. 

Mange hilsner Cyberhus-teamet 

355

Hej Cyberhus.
Jeg tænkte på, har i nogensinde overvejet, at få en nattelinje chat?
Jeg ved at børnetelefonen har en, men den må man kun bruge, hvis det er meget vigtigt det man skal have hjælp til. Jeg kunne godt bruge at man nogen gange kunne chatte med en rådgiver måske kl.23 - kl.01.
Mvh. A

336

Hej A

Det er helt sikkert noget vi godt kunne tænke os, og også noget vi ved at nogle kunne have brug for. 
Det er desværre ikke noget vi har haft mulighed for indtil videre, og vi må også være ærlige og sige at det nok ikke bliver muligt i den nærmeste fremtid. 

For selv  om det er frivillige der sidder i vores chat, er der også altid lønnede til at hjælpe, hvis nu der kommmer nogle rigtig svære samtaler, eller hvis en ung får brug for hjælp lige nu og her. Og derfor er en natteåben chat en løsning der koster en del midler. 

Derfor er det også noget der først er åbnet hos Børns vilkår, og Livslinien efter at de har fået en del midler til at prøve det her med natteåbent. 

Så det er ikke fordi vi ikke vil, men vi har desværre ikke rigtig økonomien til at have natteåbent i chatten lige nu. 

Indtil vi forhåbentlig får muligheden engang, er det rigtig godt at muligheden er der hos Børnetelefonen og Livslinien. 

Gode hilsner 
Cyberhus-Teamet

315

Er det mulit at gruppe chatten kan være fler gange om ugen

297

Hej med dig

Det kunne være fedt med mere gruppechat, og det er der også andre unge der spørger efter ind imellem. Vi har desværre ikke mulighed for at have mere åbent i øjeblikket. Det kræver lidt flere midler end vi har i øjeblikket. 
Men det er et ønske, som vi er meget opmærksom på, så hvis det bliver muligt for os, er det helt sikkert noget vi vil kigge på. 

298

Hvordan skriver man til brevkassen, når man er på computer? Jeg kan ikke helt finde det

287

Hej Anonym

Brevkassen er lukket for nye spørgsmål indtil på fredag, fordi der er kommet så mange spørgsmål den sidste uge, at vi ikke kan følge med. Så der er slet ingen steder du kan oprette et nyt spørgsmål lige nu. Det kommer igen på fredag. 

Cyberhus-Teamet

331

Hejsa, jeg synes at cyberhus er blevet mere forsvirrende, synes at knappen til at skrive breve burde være større og savner hvor man engang kunne skrive sine små hemmeligheder anonymt. Fordi synes altid det var meget spændene at læse andres hemmeligheder og skrive sine egne.

272

Hej Anoxx

Det kan godt være lidt scsvæat finde rundt, når alting bliver anderledes. 

Det med hemmeligheder er stadig en mulighed. Tryk på ung til ung, og så kan du vælge at oprette en hemmelighed. 

Hvis du bare vil læse andres, trykker du på ung til ung, og så kan du bruge filteret i toppen af siden, til kun at vise hemmeligheder. 

Er lidt i tvivl om det her en større knap. Kunne du godt tænke dig at den var tydeligere på alle sider, eller større der hvor den er nu. Hvis man bruger mobil eller tablet er den meget stor, så er lidt i tvivl, om hvordan du mener. Måske du kan sætte lidt flere ord på det? 

277

Mærker tristheden når det weekend der kun børnetelefonen åben hvilket ikke altid er nemt og de forstår ikke altid alt forde de ældre ind jer her inde. Så der livslinjen men jeg ikke ved at tag min liv så heller ikke så der girltalk men det har jeg prøvet og opgivet føler ikke de hjælper og forstår så der ung på linjen fredag aften og søndag aften men der virklig hurtig optag savner mere nogen jeg bor opholdsted så weekend er svære ind hverdag og jeg har hørt ordet brug de voksne men det ville ingen kunne forstå når man bor i en alm familie og det os okay jeg godt forstå i vil ha weekend men findes der ikke noget ligesom børnetelefon bare hvor man kan snakke lidt mere om alt Jer her inde kan i føle som jeg ????

266

Hej Olivia O

Weekenderne kan godt være sværere og lange. Sådan tror jeg der er mange der har det. 
Det kunne være rigtig godt med en åben chat i weekenden, men vi har desværre ikke muligheden lige i øjeblikket. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive med andre unge i Ung-til-Ung, eller skrive et brevkassespørgsmål, men det er selvfølgelig ikke det samme som en chat. 

Ud over de steder du selv nævner, er der ikke godt sted at henvise dig til. Livslinien taler også med børn og unge, om at have det svært, s¨¨dan mere generelt, så måske du kunne prøve dem alligevel?

Og måske ville det være okay, at sige til rådgiveren på Børnetelefonen, at du bare har brug for at snakke lidt. Hvis du siger, lige ud, at du ikke søger rådgivning, men "bare" har brug for en voksen der lytter og snakker lidt, om hvordan du har har det, og hvad du tænker på. Så kan det måske være en mulighed alligevel? 

 

269

Hvordan finder jeg mit spørgersmål ud at opgive min email.????????
Eller hvordan finder jeg bare mit spørgsmål?

240

Tryk på brevkassen, så kommer alle svar frem, og så kan du scrolle ned af siden til du finder dit. Hvis du kan huske hvilken kategori du stillede spørgsmålet under, kan du bruge filteret i toppen af brevkasse siden. Så kan det være lettere. 

238

Jeres chat er virkelig god!! Jeg har både chattet med jer og børnetelefonen og i er helt klart min favorit! Det eneste, som ærger mig er, at i ikke har åbent lige så ofte som børnetelefonen:)
Det er svært at nå at chatte med jer på de dage, hvor i har tidligt åbent, da jeg er i skole der. Men ellers godt! Specielt er gruppechatten nice!!

172

Hej Krebsen

Tusind tak for dine pæne ord. Det varmer, og jeg vil sørge for at sige det videre til alle vores rådgivere. 

Vi ved, at det kan være svært at komme igennem til chatten, og vi vil også gerne have åbent i flere timer. I øjeblikket har vi desværre ikke mulighed for det, men det er noget vi altid arbejder hen mod. 

Tak igen fra Cyberhus-Teamet 

179

Savner de gamle rum der var engang

Og så er rådgivningen totalt umulig at komme igennem til. Nu har jeg forsøgt i flere uger. Der er optaget hele tiden.

184

Jeg syntes det er lidt svært at finde ud af hvor man kan skrive til brevkassen henne fordi jeg har kigget jeres hjemme side igennem og kan ik finde der hvor man selv kan skrive til brevkassen men jeg har skrevet til brevkassen før men kan ik huske hvor man går hen for at skrive igen men da jeg skrev så fik jeg et godt svar og i er rigtige gode til at svare

93

Hej Pernille

Tak for dine søde ord. Det er skønt at vide, at du kunne bruge det svar du har fået før. 

Hvis du trykker på brevkasse-knappen i toppen på en bærbar pc, og i bunden af siden på en mobil, kommer du ind til der hvor du kan oprette nye spørgsmål.

På en bærbar er der en boks til højre på siden, og på en mobil er den i bunden. 

Knappen du skal trykke på er grøn, og der står Opret spørgsmål på den. 

Gode hilsner Cyberhus-Teamet 

89

Hvordan skriver man til brevkassen?

74

Hej Mette

Hvis du trykker på brevkasse-knappen i toppen på en bærbar pc, og i bunden af siden på en mobil, kommer du ind til der hvor du kan oprette nye spørgsmål.

På en bærbar er der en boks til højre på siden, og på en mobil er den i bunden. 

Knappen du skal trykke på er grøn, og der står Opret spørgsmål på den. 

Gode hilsner Cyberhus-Teamet

66

Jeg synes ærligt talt også den nye er bedre

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program