Døden

brevkassespørgsmål

Døden

brevkassespørgsmål af
Seb
11 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

Vil så gerne tag nogen piller og dø idag eller hop fra et sted

Svar: 

Hej Seb

Jeg er glad for du skriver, når du har det så svært at du overvejer selvmord lige nu. Så kan jeg nemlig fortælle dig, at der findes en bedre måde at få det bedre på. 

Nogle gange kan man godt være så ked af det, at selvmord kan virke som den bedste løsning. Det lyder som om du har det sådan lige nu. 

Men sådan behøver det ikke blive ved  i med at være Seb. Livet kan godt ændre sig igen. Også selv om det hele måske ser sort, og uoverskueligt ud lige nu. Jeg ved at det kan lade sig gøre, og jeg har set det ske så mange gange, for unge her i Cyberhus. 
Du skriver ikke så meget om, hvad det er der gør at du har det så svært lige nu. Men jeg ved du kan få hjælp...lige nu.

Du kan ringe, helt anonymt til Livslinien. Der sidder rådgivere der er vandt til at tale med børn og unge om selvmord...og om de ting der er årsag til at man har det så svært. 

Livslinien har åbent alle årest dage mellem kl. 11-03 og du kan ringe til dem på tlf. 70 201 201. Du kan altså ringe til dem lige nu. 

Det er godt at du skrev her i brevkassen. Jeg tænker det er fordi, du stadig har et lille håb indeni. Et håb om hjælp, og det skal du holde fast i.

Jeg VED at det nytter at bede om hjælp, og jeg VED at det kan lade sig gøre at få det bedre. Jeg er sikker på at Livslinien kan hjælpe dig i den rigtige retning. Jeg håber du vil give dem et ring. 

Bedste hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program