er det muligt?

brevkassespørgsmål

er det muligt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 14 år 3 måneder siden

hej. jeg hedder charlotte og er 18år. jeg er li fyldt 18år, og derfor vil jeg benytte mig af at jeg bestemmer over mig selv! gennem de sidste 4år, har jeg haft det meget psykisk dårligt. jeg har været udsat for meget mobning og er blevet voldtaget. jeg har en meget selvskadene adfær, som viser sig på mange måder. gennem de sidste 2år har jeg gået ved en psykolog og en coach. mange ting er blevet bedre, men der er stadig ting som ik ændre sig - som mit angstmønster (generel angst og angstanfald), selvskadene adfærd og meget dårligt selvvær. jeg syntes det går for langsomt, og vil ha mere fart på min behandling. så mit spørgsmål er: er der nogen form for bofællesskaber, med psykologisk hjælp som vil passe til mine problemer, eller er der andet jeg kan søge om? på forhånd tak :) ps. du/i vil sikkert sige at jeg skal kontakte kommunen, men det har jeg gjord 2 gange før, for at få hjælp, men de vil ik lytte!!!

Svar: 

Hej med dig

Jeg synes det er rigtig godt at høre, hvordan du gerne vil have mere fart på din behandling. Du vil gerne have det bedre og det er tydeligt du har energi og vilje. Selvom det kan tage længere tid end du helst ville have, så tror jeg på dig. Så bliv ved med at kæmpe, så kommer du ud på den anden side. 

Jeg er lidt usikker på om du stadig er i behandling hos din psykolog og/eller coach, eller om det stoppede da du blev 18 år.

Det er nemlig sådan, at de fleste gratis tilbud stopper når man bliver 18 år og det kan derfor være svært at finde de muligheder der er. De fleste tilbud fra kommunen stopper også, og måske er det derfor du oplever, at de ikke vil lytte.

Jeg har prøvet at finde nogle bofællesskaber, med psykologisk hjælp, men det er svært. For eksempel har jeg fundet et eksempel på Djursland her. Men for dette tilbud og de andre jeg fandt gælder det, at du skal henvises fra din sagsbehandler i kommunen. Du kan prøve at ringe til dem og høre hvilke muligheder de synes du har.

Jeg har et andet forslag til dig, nemlig at tage kontakt til LMS. De har en række anonyme tilbud som du kan læse om, for eksempel kan du også møde op på deres kontorer i Århus og København og få rådgivning og hjælp. Du kan også tage kontakt til deres socialrådgiverlinie, som ved meget mere om, hvilke mulighed du har.

Den sidste mulighed jeg vil give dig nu, er din egen læge. Hvis du skal henvises til lokalpsykriatrien eller anden form for behandling der skal være gratis, så skal lægen henvise dig. Så det er et godt sted at starte..

Du skal også vide at du kan logge på chatten her i Cyberhus. Her sidder der voksne der gerne vil lytte og prøve at hjælpe dig. Den har åben mandag til torsdag kl. 14-19.00

Jeg håber du finde den støtte og hjælp du har brug for. Skriv igen hvis du har brug for det, så vil jeg gerne prøve at hjælpe...

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program