Vold

brevkassespørgsmål

Vold

brevkassespørgsmål af
Elias
11 år
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Hej jeg bor i plejefamilie. De behandler mig ikke godt bliver slået og skubbet svinet til får ikke altid nyt tØj og får heller ikke altid mad pakke med i skole  jeg har det svært da jeg aldrig har oplevet en rigtig familie og kærlighed.    Hilsen drengen på 11 

Svar: 

Kære Elias

Hvor er det godt du har skrevet, så du kan få noget hjælp. 

Det er slet ikke i orden at du bliver slået, og i det hele taget ikke bliver passet ordenligt på. En plejefamilie skal netop være et trykt og rart sted, og du skal sevlvfølgelig have bnoget hjælp til at få det bedre. 

Jeg tænker det er vigtigt at du får hjælp fra nogle voksne der ved en masse om plejefamilier og samtidig nogen der også ved en masse om hvad du har ret til, når du bor hos en plejefamilie. 

Derfor vil jeg foreslå dig at ringe til BørneTelefonen på 116 111, og fortælle de samme ting som du skriver her i brevkassen. Børnetelefonen har nemlig nogle voksne rådgivere der hedder bisiddere. En bisidder er en voksne der ved alt om børns rettigheder, som kan hjælpe med at sørge for at et barn for den bedste hjælp. 

Børnetelefonen har åbent hver eneste dag fra kl. 11-23 og du kan både ringe og chatte. Du kan se mere her

Kære du...det er på ingen måder i orden at din plejefamilie behandler dig som de gør, og du kan få hjælp til at få det ændret eller måske endda komme til en anden familie? Ring til Børnetelefonen allerede nu, og få noget hjælp...det fortjener du. 

Mange hilsner
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program