Er det for tidligt?

brevkassespørgsmål

Er det for tidligt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 8 år 1 uge siden

Hej! :D
Her for lidt over en måned siden fik jeg en kæreste :)
Ved ikke helt hvordan jeg skal skrive det.. Men jeg har prøvet at give ham et handjob, han har så spurgt 3 gange om jeg ville give ham et blowjob..
Det ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg ved bare ikke om jeg tør og sådan. Jeg er også bange for om det er for tidligt, da jeg 15 år..

Svar: 

Hej med dig

Det korte svar er, nej det er ikke for tidligt. Altså hvis man bare kigger på din alder og om det er okay at give  et blowjob og i det hele taget have sex i din alder. Nej, så er det ikke for tidligt. 

Men nu er det jo ikke kun et spørgsmål om alder men meget mere et spørgsmål om hvordan du har det med det, så derfor tænker jeg at et bedre svar faktisk er at det vil være helt okay, men at det måske er for tidligt for dig?

For i bund og grund så handler det om du føler dig tryg ved din kæreste og tryg ved at skulle give ham et blowjob. Sex er i det hele taget noget meget intimt og privat og for langt de fleste er det noget der kræver at vi føler os godt tilpas og trygge med både vores partner og med den måde vi er sammen med vores partner for at sex (handjob, blowjob, samleje eller andet) bliver en god oplevelse. 

Hvis du føler at du egentlig har lyst til at prøve, tænker jeg at det er okay at du prøver det af. Det er vigtigt at du ved at du selvfølgelig kun skal gøre det du selv har lyst til, og derfor er det selvfølgelig også i orden hvis du ombestemmer dig og vælger ikke at gøre det alligevel, selvom du har sagt til din kæreste at du gerne vil (hvis altså du på et tidspunkt sagde det til ham) Det er også til hver en tid helt i orden at stoppe midt i det hele hvis du ikke bryder dig om det. 

Ligesom alt andet sex så er det forskelligt hvad mennesker kan lide. Nogle kan lide at få et blowjob...nogle kan ikke. Nogle kan lide at give et blowjob...nogle kan ikke. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Kun det der føles rigtigt og forkert for dig. Nogle prøver at få eller give et blowjob når de er 15 år. Nogle prøver først når de er 25....og nogle prøver det aldrig. Og det er alt sammen lige godt. 

Som sagt er det helt okay, og ikke nødvendigvis for tidligt. Men det er vigtigt at du gør det fordi du har lyst og ikke fordi du tænker at det er noget "man skal", for sådan er det ikke. Hvis du kaster dig ud i at prøve det af kan du overveje at sige til din kæreste at du er lidt usikker på det og at du gerne vil have at I går stille og roligt frem. 

Mange hilsner 
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program