Kan han lide mig?

brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 1 måned siden

Hej CH.

Jeg er vild med den her dreng, men problemet er at jeg ikke ved om han er vild med mig?

Altså vi var på et tidspunkt rigtig meget uvenner, men er ovre det. Og har tænkt bagefter om han blandt andet var sur på mig fordi han bare ville i kontakt med mig?

Når, men jeg kan ikke rigtig finde ud af om han kan lide mig. Vi går i klasse sammen, og jeg føler hvertfald at han kigger tit på mig. Og så hvis jeg vi kigger på hinanden på samme tid eller at vi er i tæt på hinanden, så begynder han altid at rode i hans hår, og begynder at røre sig selv i ansigtet (har hørt det er tegn på forelskelse) Og han er også blevet meget sødere ved mig?

Men hvordan skal jeg finde ud af om han er vild med mig? For har ikke rigtig bare lyst at spørge ham, da det virker ret underlig. Og lyder det som om han er vild med mig?

Håber i kan hjælpe mig.

 

Svar: 

Hej du

Hvor dejligt, at du er vild med en dreng fra din klase. Det er en dejlig følelse af være forelsket. Men man kan også blive forvirret over, om følelserne er gengældt, så jeg kan godt forstå, at du skriver herind og stiller nogle spørgsmål.

Man kan desværre ikke sige, at der er nogle bestemte tegn på, at en fyr er vild med en. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man opfører sig, når man er forelsket. Du skriver, at han rører ved sit hår, og det kan godt være et tegn i nogle tilfælde, men man kan ikke sige, at det gælder for alle. Så det er svært for mig at sige, om han er forelsket i dig eller ikke.

Selvom det måske ikke er det fedeste at høre, så er det bedste, du kan gøre at spørge ham. Det kan være rigtig grænseoverskridende, men det er simpelthen det, der skal til, hvis du vil vide det. Der er mange måder, man kan gøre det på. Nogle synes, det er rart at starte med at blive venner med ham først, og derefter spørge ham, når man synes, at det passer. Der er også nogle, som hellere bare vil vide det med det samme. Hvis du gerne vil være venner med ham, så kan du f.eks. spørge ind til hans interesser eller til nogle lektier, I har.

Det kan være over sms, facebook eller ansigt til ansigt - det kommer an på, hvad du bedst kan lide. Hvis du gerne bare vil vide det, kan du spørge ham om det - det kan du også gøre på sms eller ansigt til ansigt. Det kan være, du skal have en veninde i nærheden, som kan støtte dig imens du gør det. Det kan være rart at have en at snakke med både før og efter.

Jeg håber på det bedste :)

Mai

Mais billede
Mai har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program