Hej :)

brevkassespørgsmål

Hej :)

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 2 måneder siden

Hej Cyberhus

Jeg er en dreng på 15 år, som er blevet forelsket i en dreng fra min skole, han er 18 år, så han er dog nogle år ældre end mig, men jeg syntes virkelig at han er så sød, lækker og venlig, og opfører sig heller ikke som en på 18, men mere en på 16. Hvad skal jeg gøre? Jeg er bange for at sige det til ham, for jeg ved ikke engang om han er til drenge, og han ved heller ikke engang at jeg er til drenge, så jeg tror bare det kunnne være en stor mundfuld for ham, at fortælle ham "Hey jeg er bøsse og jeg er forelsket i dig".. Jeg er bange for at han ikke vil snakke med mig mere, eller gøre mig til grin, eller nogle andre ikke særlig gode ting. Hvad skal jeg gøre? :(

Svar: 

Hejsa.

Hvor er det dejligt at høre, at du er forelsket i en sød, lækker og venlig fyr. Det er jo bare desværre sådan, at kærligheden ikke altid er lige let at finde ud af. Vi får ikke tingene serveret på et sølvfad, men skal ofte selv arbejde en del for vores sag. Jeg kan godt forstå, du er lidt tilbageholdende overfor ham, når du ikke ved, om han er til piger eller fyre. Det kan også være rigtig svært at se eller mærke, og det kan også være, han ikke selv er helt afklaret.

Jeg tænker, at du kan gå forskellige veje: Enten kan du vælge, at bruge noget tid på at lære ham at kende som en ven. Lær eventuelt lidt om hans interesser og start samtaler om det. Hvis I kommer godt ud af det med hinanden, kan du måske begynde at spørge lidt ind til nogle forskellige ting og derigennem inddirekte finde frem til et svar. Du kan også være mere direkte og fortælle ham om dine følelser - det kan være face-to-face eller det kan være igennem et brev/sms/besked. Det kan være, du selv sidder med flere forskellige bud på, hvordan du kan gribe det an. Mit råd til dig vil være, at du mærker efter, hvad der føles mest rigtigt for dig og så handle på det. I sidste ende er du den eneste, som kan tage beslutningen om, hvad der skal gøres. Du kan eventuelt lave en liste med fordele og ulemper, og derigennem finde frem til, hvad der er bedst.

Jeg krydser fingre for, at du må finde den bedste vej for dig!

Mai

Mais billede
Mai har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program