Den bedste tid...?

forumspørgsmål

Den bedste tid...?

forumspørgsmål af
Mille
17 år
Oprettet 4 år 8 måneder siden

Hej Alle :)

Jeg er en pige (17), der går i 2.g på STX.
De fleste børn/unge hører fra voksne om, hvor fantastisk gymnasietiden er. Mine forældre har fx. ofte fortalt historier om deres; tiden hvor de mødte hinanden, fik venner for livet, og i det hele taget var på "toppen" af deres liv. Jeg havde selvfølgelig forventninger om, at det ville blive en fed tid, men hvis jeg skal være ærlig, har gymnasiet været lidt skuffende. Undervisningen består (efter min mening) hovedsageligt af røvsyg foran-tavlen-undervisning, og man må drukne sig i alkohol i weekenderne, for at holde stressen ud. Det skal lige siges, at jeg altså ikke går rundt og surmuler eller noget ;D Jeg er self. glad for de venner jeg har fået på gym.

De sidste tre år af folkeskolen var derimod den fedeste tid jeg har haft. Klassen var min "familie" og vi kom også til at holde af vores lærere - altså de, som vi havde haft siden fjerde klasse. Der var bare noget helt særligt over at tilbringe hver dag, med mennesker som man er vokset op med og har været små børn med. Vi kendte/kender jo hinanden SÅ godt, og jeg savner det så meget! For selvom jeg stadig har kontakt til mine bedste venner fra folkeskolen, er det jo svært at finde tid til at ses. Jeg savner at tilbringer hver dag med min anden "familie". Det var en virkelig lykkelig tid, hvor alt ikke handlede om sex og alkohol. Jeg er faktisk begyndt at tænke, at folkeskolen måske var min bedste tid / mit livs "peak"... - Hvilket man jo aldrig rigtig har hører en voksen sige... Selvfølgelig har jeg et (forhåbenligt) langt liv foran mig, men Gud hvor jeg savner det!!! ;)

Anyways, ville bare lige høre jeres holdninger?
Er der mon andre er har det på samme måde?

- Mille

Kommentarer

Hej med dig :)
Min holdning til dette er at når du er i din gymnasietid, så vil du overhovedet ikke kunne selv alt det gode som alle de ældre har snakket om. Men til gengæld vil du om 2-3 år have glemt alt det forfærdelige og kedelige ved gymnasiet. Du vil kunne fortælle enkelte begivenheder.
Mange har det også sådan med de sidste år i skolen inden videregående uddannelser, men du har bare været enorm heldig og have gode år imens du gik der. Når jeg husker rigtig godt tilbage, så var min folkeskole tid ikke særlig rar, og jeg syntes den var møg-kedelig. Men alligevel kan jeg berette om gode ting derfra, og jeg fortæller da oftes om mange gode ting :))

326

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program