Vil gerne have en BH

brevkassespørgsmål

Vil gerne have en BH

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 9 år 5 måneder siden

Jeg vil rigtig gerne begynde at gå med BH. Der er flere i min klasse der er begyndt. Jeg ved bare ikke hvordan jeg spørger min mor.

Jeg har ikke så meget endnu men alligevel. Hvordan skal jeg sige det?

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det kan være svært, hvordan du skal fortælle din mor, at du rigtig gerne vil gå med BH, og spørge om du gerne må få en. Der sker mange nye ting, når man er 12 år, og derfor er det helt normalt ikke helt at vide, hvordan man får spurgt sine forældre om sådanne ting.

Men jeg tænker, at du måske kan forsøge at spørge din mor, hvornår hun selv begyndte at gå med BH og på den måde få en snak om, hvornår hun tænker, at det vil være okay at gå med BH. Bagefter får du måske lettere ved at fortælle, at du faktisk rigtig gerne vil have en BH, og fortælle hvorfor det er vigtigt for dig at få en.

Hvis du synes, det er for svært at spørge din mor, kan det også være en god idé, hvis du skriver et lille brev til din mor. Jeg tænker, at det vil hjælpe din mor, hvis du beskriver, hvorfor du har lyst til en BH. På den måde giver du hende mulighed for at forstå dig.

Jeg håber, at mine forslag kan hjælpe dig til at få spurgt din mor. Husk på, at din mor selv engang har været tolv år og har gået med de samme tanker, som du går med nu. Hun vil derfor sikkert kunne sætte sig ind i, hvordan du har det.

Hilsen Janni 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program