Flyverdragt

forumspørgsmål

Flyverdragt

forumspørgsmål af
Astrid
11 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Jeg har lige værert ude for at få en flyverdragt sådan en 2 delt en. Jeg synes det er mega pinligt at jeg igen i år skal have det på her til vinter. Jeg er 11 år og synes det ser mega barnligt ud. Jeg er garanteret den eneste der skal have det i år.

Hva siger i til det?

hilsen Astrid

Kommentarer

jeg syntes det er rigtig synd for dig har nemlig selv prøvet at have det sådan

416

Såer jeg ikk heldigvis ikk den eneste der har det sådan, hvor gammel var du da du sidst gik med flyverdragt?

423

Hej, det er da mega nedren, hvorfor skal du ha en flyverdragt? Kan godt forstå at du synes det er mega pinligt.Men sådan er forældre jo bare nogle gange. Håber du selv har fået lov at bestemme hvordan skal se ud, når du nu skal bruge den i flere måneder. Hvordan ser den så ud:-)
Og op med humøret, det EF nok den sidste efterår og vinter du skal bruge den.
Knus Johanne

414

Hej. Tak for et sødt svar, ja sådan er mødre måske bare. øhh..jeg måtte sådan næsten selv bestemme, jeg havde to at vælge imellem. Den er i sådan noget ret glat stof og så er den striper ligesom de regnjekker man kan få. rød-blå og helt mørkblå.

Hilsen Astrid

402

Jeg er 19 og ville ønske der fantes flyverdragter i min størrelse. den måtte også meget gerne være pink, det ville være så sejt!

Men hvis du ikke kan lide den hvorfor mad du så ikke bare dine forældre om at retunere den? og jeg forstår ikke helt hvad du mener med todelt? det jo ikke en flyverdragt hvis den ikke hænger sammen.så er det jo bare en vinterjakke og skibukser. de dage hvor det er vamt nok uden bukserne kan du jo bare lade vær med at tage dem på.

417

Hej. Altså jeg har spurgt om jeg ikk måtte slippe for flyverdragt i år. Men min mor synes jeg skal bruge en igen her når det bliver koldere. jeg spurgte om jeg ikk måtte få en todelt, altså med skibukser og skijakke, men hun sagde at det skulle være flyverdragt. Så når jeg skal til at bruge den her om kort tid, så har jeg kun den at gå i skolen hver dag.

hilsen Astrid

451

Har ikke brugt flyverdragt siden 2 klasse tror jeg. Hvorfor skal du bruge det? Har du ikke spurgt om det. Det er da mest når man er lille og leger meget ude at man bruger det.
Kan godt forstå at du synes det er mega pinligt.

Alberte

414

Min mor synes det er vigtigt at jeg ikke bliver kold, siger hun. Hun siger det er noget pjat at det er barnligt.
Men det er dejligt at det ikke kun er mig der synes det er mega barnligt. Tror bare jeg får lov at tage i skole uden.

hilsen Astrid

427

Undskyld...tro ikke jeg får lov til at tage i skole uden

407

Flyverdragte til voksne er på mode igen - har da selv overvejet sådan en.
Nogle gange må man tænke på, hvorvidt den er praktisk (altså varm så du ikke fryser) fremfor at den er smart. Husk at være ligeglad med hvad andre tænker om dig. Ps. De kommer sikkert til at fryse mere en dig til vinter :-)

509

Ja du har måske ret, det er jo dejligt at jeg ikke kommer til at fryse. Jeg vil også prøve ikke at tænke for meget på det.

Astrid

403

Hej. Det må være ret pinligt. Hvordan ser den ud?

386

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program