single mindreværd

forumspørgsmål

single mindreværd

forumspørgsmål af
Anonym
23 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

hvorfor er kæreste alt. single er man mindreværd og uduelig føler alle er bedre, single er mindreværd..tabu..hvorfor handler alt om at score? at lykken kun er kærester? hvem har bestemt det? hvor står det? serier siger det, medier siger det..at kærester er alt og lykken i livet. Hvornår blir jeg som andre, finder fuldent lykken som en kæreste? selvom livet er hårdt alle siger det perfekt, hele tiden nyforelsket. det ændre alt. aldrig hverdag..hvordan kan sådan et liv være perfekt? hvorfor går det aldrig skvæt for nogen parforhold? formår folk virkelig at være perfekte hele tiden i et parforhold? kommer der aldrig kedsomhed og rutine? og hvor tit?

Kommentarer

Du stiller vildt mange spørgsmål - Men jeg tror jeg kan besvare dem alle sammen ved at fortælle dig om mit liv.

I min lille verden, så ser jeg at der rundt omkring mig er kærestepar og udadtil klare de sig alle rigtigt godt. De ser glade ud og det kan også få mig til at føle mig lidt ensom engang imellem og få fornemmelsen af at det hele handler om at score. Men det er en stor illusion! For i et parforhold kan der ofte være mere smerte end nydelse. Den eneste kæreste jeg nogensinde har haft, var nok den sværeste pige jeg kunne forestille mig at have som kæreste. Men jeg holdte nok af hende til at se bort fra alt smerten. Jeg var glad i perioder, men deprimeret i andre. Det var et cirkus hvor jeg ikke vidste om jeg gik en god eller dårlig tid i møde. Og så må man ikke glemme skænderierne som opstår. Vi kunne skændes om de mest åndsvage ting... Det fik mig til at ligge søvnløs om natten, fordi jeg sad med en følelse af at være fortabt. Kærligheden kan gøre en ligeså ulykkelig som den kan gøre en lykkelig. Jeg endte med at slå op med hende fordi jeg ikke kunne holde til at være i kontakt med hende. Den dag i dag ville jeg ønske jeg ikke havde slået op, for jeg har stadigvæk følelser for hende. Men kærligheden er mærkelig, den er så speciel at den ikke er til at forstå.

Så når du spørger hvorfor det aldrig går skævt i et forhold, så kan jeg og sikkert mange andre godt skrive under på at det faktisk ofte kan gå skævt i et forhold. Men det kan lade sig gøre at finde den helt rigtige. Men selv "perfekte forhold" har deres problemer, det kan man ikke komme udenom :)

Kedsomhed og rutine vil altid opstå hvis man ikke prøver at lave nye ting sammen med ens kæreste. Hvis man dag ind og dag ud har de samme rutiner, så vil det blive kedeligt. Så jo.

Men her er mit synspunkt på det hele:

- Jeg er glad for at være single. Jeg må erkende at jeg rent psykisk har det bedre med at være single, end i et forhold. For dengang jeg var i et forhold brugte jeg utroligt meget tid på det og det gjorde mig stresset. Og alle de forskellige følelser kan gøre en helt kulret. Så derfor så føler jeg at single er det bedste valg for mig - Men der kommer dage hvor jeg savner at have en kæreste. Der kommer dage hvor jeg er ekstra ensom, og jeg har prøvet at få små "crushes" på nogle piger og hvis man ikke kan gøre så meget ved de følelser, så kan man godt føle sig lidt mindre værd og uduelig. Men man skal bare huske på at lige meget hvad der sker, så er jeg sikker på at kærligheden finder frem til os alle sammen. Der vil altid være nogle derude som vil elske os for hvem vi er. Det er bare at finde dem :)

Hold hovedet højt og slå koldt vand i blodet - Tænk positivt og tænk over den frihed der er over at være single! Du kan gøre mange flere ting end hvis du har en kæreste. Du kan bruge mere tid på ting du synes er sjovt, du kan fokusere mere på andre ting og du kan tage det hele mere stille og roligt :)

Jeg håber det besvare de fleste af dine spørgsmål, hvis ikke så skal du være velkommen til at svare tilbage!
Hav en rigtigt god dag!

Mvh HamDrengen :)

1030

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program