Børn nu, børn senere?

forumspørgsmål

Børn nu, børn senere?

forumspørgsmål af
M.
20 år
Oprettet 5 år 5 måneder siden

Hej
Jeg har altid haft et brandene ønske om at få børn, imens jeg er ung, men..
Der er bare rigtig mange men'er..

Min situation lige nu er at:
Jeg bor sammen med min kæreste, (i hans hus) som jeg har været sammen med i knap 2 år. Han er 24, han er færdig med sin uddannelse og er startet selvstændigt og tjener en god løn. Jeg er færdig til juni og har planer om at skulle tage en efteruddannelse der tager ca 2 år.

Jeg vil utrolig gerne have børn inden for de næste 1,5 år.

Men min kæreste vil gerne vente til jeg er HELT færdig med at studere..
Men han er også klar til at få børn nu.
Men hvad så hvis vi skal bo hvert for sig mens jeg læser videre?

Hvad har det af betydning at jeg skulle studere med en lille?
Hvad har det at betydning at vil ikke har været sammen 'længere' tid.

Håber der er nogen der har været i lignende situation ☺️

Kommentarer

Jeg havde også en kollega der så inderligt ville have børn i sine tidlige 20'er, og læse videre på samme tid, og jeg kan kun give dig hendes historie på hvorfor det er en rigtig skidt idé.

Hende og hendes mand havde snakket om børn i næsten 2 år da hun endelig bliver gravid med deres første. Han havde hus og arbejde, og hun startede så sit studie op. Da hun fødte deres skønne datter, gik der ikke længe før hun ikke kunne følge med sit studie og dumpede eksamen efter eksamen. Kort efter ramte ulykken hvor mandens firma gik konkurs og de begge stod uden indkomst, og en opsparing der var opbrugt på hus og barn. Manden flyttede ind hos en ven og arbejdede dobbelt for at kunne finde nyt job, forsøge mor og barn og sig selv. Min veninde flyttede hjem hos sine forældre. Der gik ikke længe før alt den stress skubbede dem fra hinanden, til det punkt hvor de måtte gå fra hinanden.

Det er nu en del år siden, og det går absolut bedre. Men hun fortæller stadig at havde hun vidst hvor galt det kunne gå havde hun aldrig haft så travlt med at få børn, og siger stadig at hun ville ønske at hun havde ventet.

Jeg siger ikke at det sker for jer, men overvej altid hvor galt det kan gå. Så for guds skyld VENT. Vent til du har din uddannelse i hus, vent til i BEGGE har en fast indkomst, spar sammen til hvis krisen en dag skulle ramme. Sørg for at i har alting klart, ikke for jeres skyld men for jeres fremtidige barns skyld. At få børn er den mest selviske ting man kan gøre, og det er jeres ansvar som forældre at sørge for at de bliver bragt ind i et sikkert og stabilt miljø.

387

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program