Min penis

brevkassespørgsmål

Min penis

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Hej :)

Jeg har et par spørgsmål.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er min pik stor når den er 16cm og jeg er lige fyldt 15 år for en måned siden ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der har været et par tidspunkter hvor jeg har haft måske gjordt et eller andet og har jeg haft smerte i min testikler ??

og den der snor / blodåre ting det føltes som om den er knækket og når jeg onanere går der længe tid før der kommer noget ud, og der kommer sådan set sådan nogen gennem sigtigt vand ud ? er det ikke premsperm ?

Hjælp mig ?

Svar: 

Hej med dig

Det er helt naturligt at komme lidt i tvivl omkring ens egen krop og hvordan den fungerer i din alder. Som jeg læser dit brev, har du 3 spørgsmål og jeg vil svare på dem en efter en.

1) I forhold til det her med størrelsen på din penis, så er den inden for gennemsnitsstørrelsen, så ja, den er stor nok. Det er vigtigt at huske på at det ikke kun handler om hvor stor den er, men også om hvordan man bruger den og hvilken pige man er sammen med. 

2) Du skriver at du kan få ondt i dine testikler og at det føles som om at din pikstreng er knækket. Hvis din pikstreng er knækket vil du helt sikkert vide det, for det gør meget meget ondt og er noget man skal til en læge for at få undersøgt. I forhold til at du har ondt i dine testikler, så synes jeg at du skal opsøge din læge, hvis det ikke er stoppet med at gøre ondt indenfor den næste uge. Din læge er uddannet til at vide hvad grunden kan være til at det gør ondt og har undersøgt testikler mange gange før.

3) Det er meget almindeligt at der i din alder stadig kun kommer en smule sæd ud, når man onanerer. Det har noget at gøre med at man i starten af puberteten endnu ikke er helt udviklet til at producere meget sæd. Men det kommer dog lige så stille og roligt og snart vil du opleve at få lige så meget sæd som en voksen mand.

Jeg håber du har fået svar på dine spørgsmål.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program