pik længde

brevkassespørgsmål

pik længde

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Davs.

Mit spørgsmål er hvad er forskellen mellem fx. danskere og afrikanere. Altså om du kunne finde penis lænder på forskellige nationaliter, helst tyrkere, danskere og afrikanere (plus flere, så jeg kan se forkellen) standardere

Svar: 

Hej med dig

Jeg tror der er mange drenge som dig der går rundt og tænker over det her med længden på ens egen pik, men måske især på andre drenges pikke. Det har noget at gøre med at man helst ikke vil skille sig ud fra det normale, men også at der ofte er en ide om at jo længere den er jo bedre. Sådan er det langt fra. Pikke er forskellige, som mennesker er forskellige og det er rigtig godt.

Men nu til dit spørgsmål. Man kan aldrig lave en helt præcis gennemsnitberegning på pik-længder fra nationalitet til nationalitet. Det er meget forskelligt, hvilket vil sige at en fra Afrika og en fra Danmark kan have lige præcis den samme størrelse pik. Når det er sagt så blev der fornyligt, måske lidt for sjov, lavet et penis-verdenskort, som viser gennemsnitspiklængden fra land til land. Du kan se kortet HER.

Jeg håber du får noget ud af det og kan bruge det mest som sjov og til at grine lidt af, mere end se det som noget seriøst.

Venlig hilsen Marianne

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program