Kæreste

forumspørgsmål

Kæreste

forumspørgsmål af
Anonymus
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 (snart 14) UDEN 1 eneste kæreste i de snart 14 år.

Jeg vil bare spørge jer ude på debatten.. Hvordan kan jeg skaffe mig en kæreste?

Jeg er en dreng på ca 161 cm og 68 kg, så jeg er lidt overvægtig i min alder. 

Og jeg kan sagtens finde en som jeg godt kan lide, men kærligheden er åbenbart ikke gengældt.

Jeg ér begyndt at sætte hår hver dag, og jeg ér også begyndt at købe mere modebevidst tøj. Men det virker bare ikke på pigerne. Hvad skal jeg gøre? Og hvad kan jeg gøre?

PS: Jeg er gamer så måske er det noget der er skyld i det?

PSS: Så har jeg et spørgsmål mere. Jeg er begyndt at have et Mustage (skæg) og ikke skæg Dernede men oppe over læben. Hvornår skal jeg babere mig? Og skal jeg det? Og hvad tænker pigerne?

 

 

Hilsen Anonymus :)

Kommentarer

 Halløjsa mester! :)

Jeg er sikker på at vi alle sammen har stået i en situation hvor vi tænker på de samme ting som du gør :)

Jeg tror godt at du kan få dig en kæreste, eller ret sagt du finder dig med sikkerhed den sød kæreste en dag.

Det med vægten, hvis jeg var dig, ville jeg smide nogle kilo, men du er jo stadig i voksealderen, bare du tænker på hvad du køre ned af mad, du kunne starte med at droppe alle de usunde ting, og tage lidt mindre til aftensmaden, og spise noget mere frugt og grønt :) Har selv kæmpet mig igennem det med vægten, og det har lykkes for mig, så kan det også for dig! :)

Det er godt at du prøver at gøre noget ud af dig, det er hvertfald en bonus ved pigerne. Du kan prøve at snakke mere og mere med dem om mange ting, rose dem (Kunne være deres tøj osv). Vær' lidt af gentlemen ;) 

Det vigtigeste er at du ikke giver op! For det har du ingen grund til :)

Det der med at du gamer, det kan have indflydelse, men du skal bare slå dig løs, komme af med genertheden, og så kommer det :)

Det med skæg, jeg begyndte selv omkring slutning af 14 år, men det kommer helt an på dig selv, hvis du ikke får et pænt skæg, så kan du jo barber det væk :) Piger tænker forskelligt, så det er svært at sige, det hele kommer an på om det passer til dig :)

God kamp! :)
 

241

Tak for svaret! :)

236

Kære anonymus
Jeg har det på akkurat samme måde jeg er blevet afvist engang ( jeg fik aldrig grunden) og jeg vejer også lidt for meget jeg begyndte også at sætte hår op og gør det stadig ændre tøjstil og alt det der . Jeg tror bare det er noget vi nørder skal igennem, når vi lige pludselig er begyndt at tænke på noget andet, jeg er blandt andet begyndt at motionere for at prøve på att tabe mig jeg kunne også godt tænke mig svar. Så du er ikke den eneste der ude.
Hilsen M

237

 Du skal ikke prøve på at finde en kæreste, fordi så er det ikke den rigtige. den rigtige kommer på det rigtige tidspunkt og det er altså normalt ikke at have haft en kæreste når man er 14 min veninde er 16 og har heller ikke haft en kæreste. 

Det er ikke ligefrem en fordel at være lidt overvægtig når man vil score i din alder. så hvis det betyder dig meget at få en kæreste vil jeg forslå at tabe dig lidt men hvis ikke du vil det kommer den rigtige nok en dag :) med hensyn til babering synes jeg ikke drenge skal barbere sig dernede eller under armene, skægget må dog godt blive shawet en gang imellem. jeg synes godt at drenge kan gå med hårspray osv. men ikke for meget og lad være med at købe alt for modebevist tøj det kan godt virke grimt som f.eks. christiano ronaldo :D håber at du kan bruge det til noget :D

256

 Hey, Hvis jeg skal være ærlig, så vær dig selv! Gå i det tøj DU Syntes der er flot, du behøves ikke give en helvedes masse penge på tøj bare fordi det er Mærketøj, Jeg går selv i H&M Og pigerne syntes da ikke jeg er grim, Mange syntes endda jeg er lækker, Så jeg siger. Vær dig selv, Der kommer en pige som tager dig for den du er, og ikke efter hvordan du ser ud!. Det med skæg, Det må du sku også selvom, Hvis du syntes det er pænt, så behold det, pigen skal ikke bestemme hvordan du ser ud, Gør som du har lyst til, slå dig fri, Vær som du er! 

Jeg gamer også, men har også en fantastisk kæreste. Tag gaming i nedereste række af hva du helst vil, Hvis nogen piger/ drenge spørg om du vil med ud en aften så drop dit gaming, eller virker du bare sygt nørdet. Men når alt kommer til alt. Vær dig selv, Det er meget bedre end at gå i tøj du ikke syntes er dejligt, eller sådan noget. Gå i det du vil!. 

MvH Mig!.

255

Jamen tak for svaret :) Det med gaming, jamen jeg tager da også ud hvis der er nogle der spørg om jeg vil med ud. Altid :)

258

 Cool! Held og lykke med at finde den rette pige :)

241

jeg er osse snart 14.. jeg er 168, vejer 42 kg og er en flot fyr! men jeg har heller ikke rigtig nogle piger på krogen...

- jeg er osse lidt kræsen men syntes ikk det er så galt igen;/

tro på dig selv, så kommer det:)

250

Hejsa,

Jeg er enig med lidt af de første to's svar, men jeg synes personligt det er mega ækelt når man har de der klamme sorte strå over overlæben... Og under armene - barber dig!! Men altså, ja, du skal være en genltemand, og tabt evt. et bar kilo. Ved tøjet synes jeg du skal skal bestemme - det skal bare ikke stinke af sved og være det samme hele tiden. Det med håret er måske også en god idé :) Det med at du er gamer - kan du så hacke lidt også, for det synes folk måske er lidt nice.. xD

Håber det lykkeds for dig, men helt seriøst, gør dig pæn, fin, og en god gentlemand, så vil ALLE have dig, men IKK' tag nogen af dem, vent til den rigtige kommer.

Kærlig hilsen Mig, en pige på 13.

264

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program